Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kingz Of underground da tipografi yeteri kadar ayrıntılı görüntülenmiyor baskı boyutunda çalıştığım sonradan küçülttüğüm için bu sorun oluştu k bakmayın.
ben rap dinlemiyorum ancak çok güzel olmuşlar hareketi hissettiriyor. rap te starz ve kingz diye birşey mi var? çünkü z ler s olmalı gibi geldi bana... bir de ilk afişteki r; b ye yakın çok. ellerine sağlık.
güzel çalışmalar. ilk afişte ücreti ben ilk bakışta 75 ytl die okudum. afişlere bakmak içinde insanların çok fazla vakit harcamadıgını düşünürsek benim gibi okuyan başkalarının olmasıda muhtemel. bence 5 braz daha küçük olabilirdi. ellerine saglık
evet malesef o hatayı geç fark ettim baskıdan sonra afiş asılan bazı mekanlara gittiğimde 75 diye okuyan insanlar la karşılaştım bundan sonra onlara daha çok dikkat edicem
yaptığın afiişlere bayıldım bende grafik okuyorum ama yeterli bilgiye sahip değiilim okulun eğtimi berbat we bu hafta sonuna kadr afiş yetişrmem gerekyr! logosunu ben yaptım afişini de yapmam lazm bana yardımcı olursan çok ama çok sewinirm
2.çalışma daha iyi olmuş rap müzik için uygun bence hani sagopa kajmer veya kolera için olsa melankolik tarzında çalışman gerekirdi ama bu isimler için uygun çalışmlar