Souvenir Hediyelik Eşya Günleri Afişi
milky 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 29 Nis 2008 Mesajlar 20 Tepkime puanı 0 9 Tem 2008 #2 hersey ii güzel emegine saglık ama ben şu alttaki parıltıya takıldım :/
broken_wings 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 15 Mar 2008 Mesajlar 722 Tepkime puanı 9 9 Tem 2008 #3 Parıltı Altta anlamsız olmuş..
grafipapatya ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 1,523 Tepkime puanı 61 Yaş 36 9 Tem 2008 #4 broken_wings' Alıntı: Parıltı Altta anlamsız olmuş.. Genişletmek için tıkla ... katılıyorum ve de daha değişik bir çalışma beklerdim senden.Bu konu hakkında yapılabilecek dolu şey var.
broken_wings' Alıntı: Parıltı Altta anlamsız olmuş.. Genişletmek için tıkla ... katılıyorum ve de daha değişik bir çalışma beklerdim senden.Bu konu hakkında yapılabilecek dolu şey var.
byatalay ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 9 Eki 2007 Mesajlar 183 Tepkime puanı 3 9 Tem 2008 #5 Designgrafiker' Alıntı: katılıyorum ve de daha değişik bir çalışma beklerdim senden.Bu konu hakkında yapılabilecek dolu şey var. Genişletmek için tıkla ... Asıl çalışma bu değil. Basılacak olan çalışmayı da ben yaptım. Ama öncelikle bu çalışmayı beyeninize sunayım istedim.
Designgrafiker' Alıntı: katılıyorum ve de daha değişik bir çalışma beklerdim senden.Bu konu hakkında yapılabilecek dolu şey var. Genişletmek için tıkla ... Asıl çalışma bu değil. Basılacak olan çalışmayı da ben yaptım. Ama öncelikle bu çalışmayı beyeninize sunayım istedim.
mr.circassian ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 7 Şub 2008 Mesajlar 170 Tepkime puanı 1 9 Tem 2008 #6 2. nolu değil 2 nolu salon olmalıydı.Fontun rengindede küçük bir oynama yaparsan afişin fevkaladenin fevkinde olacağna inanıyorum)kolay gelsin...
2. nolu değil 2 nolu salon olmalıydı.Fontun rengindede küçük bir oynama yaparsan afişin fevkaladenin fevkinde olacağna inanıyorum)kolay gelsin...
grafipapatya ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 1,523 Tepkime puanı 61 Yaş 36 9 Tem 2008 #7 byatalay' Alıntı: Asıl çalışma bu değil. Basılacak olan çalışmayı da ben yaptım. Ama öncelikle bu çalışmayı beyeninize sunayım istedim. Genişletmek için tıkla ... basılacak çalışamayı bekliyoruz.
byatalay' Alıntı: Asıl çalışma bu değil. Basılacak olan çalışmayı da ben yaptım. Ama öncelikle bu çalışmayı beyeninize sunayım istedim. Genişletmek için tıkla ... basılacak çalışamayı bekliyoruz.
LuNaTiC 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 23 Tem 2007 Mesajlar 899 Tepkime puanı 11 Yaş 41 9 Tem 2008 #8 Çok şık duruyor, alttaki pırıltı arkadaşların dediği ibi anlamsız olmuş ve üst kısım fazla kırmızıya boğulmuş. Ama güzel bir çalışma.
Çok şık duruyor, alttaki pırıltı arkadaşların dediği ibi anlamsız olmuş ve üst kısım fazla kırmızıya boğulmuş. Ama güzel bir çalışma.
Murtyc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 26 Haz 2008 Mesajlar 102 Tepkime puanı 2 9 Tem 2008 #9 Bende İlk Baktığımda Direk Parıltıya Takıldım Onun Dışında Güzel