AKLIMA GELDİ YAPTIM TARZINDAN FİKİR GÜZEL BİRAZ DAHA GAYRET DİYECEGİNİZ Bİ ÇALIŞMA :)
R recep er 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 1 Eki 2011 Mesajlar 35 Tepkime puanı 2 19 Nis 2012 #1 AKLIMA GELDİ YAPTIM TARZINDAN FİKİR GÜZEL BİRAZ DAHA GAYRET DİYECEGİNİZ Bİ ÇALIŞMA
OguzOzaslan ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 8 Ağu 2011 Mesajlar 178 Tepkime puanı 4 19 Nis 2012 #2 recep er' Alıntı: AKLIMA GELDİ YAPTIM TARZINDAN FİKİR GÜZEL BİRAZ DAHA GAYRET DİYECEGİNİZ Bİ ÇALIŞMA Genişletmek için tıkla ... Bir konuyu cevaplarken yanlışlıkla yeni konumu mu açtınız ?
recep er' Alıntı: AKLIMA GELDİ YAPTIM TARZINDAN FİKİR GÜZEL BİRAZ DAHA GAYRET DİYECEGİNİZ Bİ ÇALIŞMA Genişletmek için tıkla ... Bir konuyu cevaplarken yanlışlıkla yeni konumu mu açtınız ?
N n_TR ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 25 Ocak 2011 Mesajlar 152 Tepkime puanı 1 19 Nis 2012 #3 Obama mı o?
R recep er 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 1 Eki 2011 Mesajlar 35 Tepkime puanı 2 19 Nis 2012 #4 yok bronzlaşmış halim
R recep er 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 1 Eki 2011 Mesajlar 35 Tepkime puanı 2 19 Nis 2012 #5 yanlışlıkla olmuş olabilir düzeltilebilir mi ?
B Braveart ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 26 Eki 2007 Mesajlar 1,569 Tepkime puanı 124 19 Nis 2012 #6 Orada koşan yada yüzen birisini kullanmak daha mantıklı olur, yani aşağı yukarı herkesin yapabileceği bir spor. Boks biraz sert ve uç kaçmış
Orada koşan yada yüzen birisini kullanmak daha mantıklı olur, yani aşağı yukarı herkesin yapabileceği bir spor. Boks biraz sert ve uç kaçmış
R recep er 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 1 Eki 2011 Mesajlar 35 Tepkime puanı 2 19 Nis 2012 #7 ben boksörüm ve yıllardır bu fikir var ama kalemi elime alınca bomba sanıyodum ve çizemiyordum tesekkür ederim
ben boksörüm ve yıllardır bu fikir var ama kalemi elime alınca bomba sanıyodum ve çizemiyordum tesekkür ederim
B Braveart ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 26 Eki 2007 Mesajlar 1,569 Tepkime puanı 124 19 Nis 2012 #8 recep er' Alıntı: ben boksörüm ve yıllardır bu fikir var ama kalemi elime alınca bomba sanıyodum ve çizemiyordum tesekkür ederim Genişletmek için tıkla ... O zaman sizi şöyle ringe alalım, kalem bizde kalsın, gözümüz gibi bakarız
recep er' Alıntı: ben boksörüm ve yıllardır bu fikir var ama kalemi elime alınca bomba sanıyodum ve çizemiyordum tesekkür ederim Genişletmek için tıkla ... O zaman sizi şöyle ringe alalım, kalem bizde kalsın, gözümüz gibi bakarız
R recep er 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 1 Eki 2011 Mesajlar 35 Tepkime puanı 2 20 Nis 2012 #9 haha süperdiniz emekli oldum ben efendim