Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Spreyle ilgili kısa bir çalışmam..

yy84

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sprayongalvanizingcompo.jpg

spreyt.jpg

Nasıl yapıldı?

Yapılışı çok kısa sürüyor arkadaşlar öncelikle resmimizi belirliyoruz daha sonra Ctrl+N'ye basarak yeni bir sayfa açıyorsunuz yanlız sayfa boyutlarını inch olarak ayarlayın Width:4 Height:8 resolution:75 yapın ok dedikten sonra backgraundun rengini siyah yapın ardından yeni bir layer açın Brush toolu seçin soft bir brush olsun ardından blending ayarını normalden Dissolve olarak değiştirin(Yukarıdan) sonra brushla sayfanın en üstüne tıklayalım ardından Ctrl+T sağ click Warp'ı işaretliyelim ortasından tutarak aşağıya doğru çekelim ardından uç kısmını biraz sivrilrştirelim ve move tool ile diğer resmimizin içine atalım Free Transform ile ayarını yapalım ve işlemimizi bitirelim...:wink:

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bunun yapılışı tabi kısa sürer ben herhangi bir emek göremiyorum?? el, sprey ve spreyden bi sıvı püskürüyo. Eğer demire doğru püskürmesini istiyorsanız açıları tekrar gözden geçirin.

gunesinkizi

🏆Pro Tasarımcı🏆
paylaşım için teşekkürler...kısa yada uzun sürmesi hiç önemli değil.önemli olan bir şeyler öğrenmek...teşekkürler...

yy84

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben zaten burda bir teknik gösterdim amacım spreyi demire doğru püskürtmek değildi..

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
:D pekala ................................