Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Her Forumun Geyik Bölümünde ne Dinliyorsunuz Gibi Konular Var Bizim Forumumuzdada Herkes Grafikle Uğraştığına Göre Ne Tasarlıyosunuz Bölümü Çok Hoş Olur Diye Düşündüm...
aslında photoshop konusunda çok yeniyim. ama Annem, kendi iş yerinin el broşürleri ile ilgili bir ön çalışma yapmamamı rica etti (çok titizdir işinde) bende düşünüyorum naapabilirim diye..sanırım tasarlıyorum sayılmaz henüz..
x partinin son sırasında (13) adaya broşür, el ilanı ve afiş tasarlıyorum.. oda biliyor kazanamaz ama umut fakirin ekmeği ne yaparsınız.. bu arada fikri olan varsa.. beklerim..
x partinin son sırasında (13) adaya broşür, el ilanı ve afiş tasarlıyorum.. oda biliyor kazanamaz ama umut fakirin ekmeği ne yaparsınız.. bu arada fikri olan varsa.. beklerim..
Benide Grafiker sayarsanız eğer bende grafik işleri yapıyorum ama genelde çizim ve tasarım Autocad,3ds Max,Corel ve benzeri proğramları kullanıyorum Şuanda Bir gazete Ofisi için tasarım yapıyorum iç mekan
Benide Grafiker sayarsanız eğer bende grafik işleri yapıyorum ama genelde çizim ve tasarım Autocad,3ds Max,Corel ve benzeri proğramları kullanıyorum Şuanda Bir gazete Ofisi için tasarım yapıyorum iç mekan
Lütfen üstadım ne demek o "bendide grafiker sayarsanız" sizin elinize su dökülmez. Yaptığınız işler ve ortaya dökülen çalışmalarınızı biliyorum. . Arkadaşlar tanımıyor sizi ama ben tanıyorum sizi . Alçak gönüllük yapmayalım lütfen.
bi türlü fotograf göndermeyi beceremedim.. Siyasi afişler ile ilgili çalışma yapan arkadaşlar var ise "hep destek tam destek" modundayım walla.. desteğe ihtiyacım var..
bi türlü fotograf göndermeyi beceremedim.. Siyasi afişler ile ilgili çalışma yapan arkadaşlar var ise "hep destek tam destek" modundayım walla.. desteğe ihtiyacım var..