grafikher
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilk önce ikinci layer ımızı açalım , birisi arkaplan için diğeride su damlalarımız için .
daha sonra .
layer bire su damlasına dönüştürmek istediğimiz şekilde selection lar oluşturalım . bunların 3 4 ünü birden olşturmak için shift tuşu yardımıyla işlem yapıyorsunuz ve içlerini istediğimiz herhangi bir renge boyuyoruz .
daha daha sonra
layer1 in üzerine çift tıklayarak , resimde görüldüğü gibi seçili şekillere 3 efekt uyguluyoruz , ayarları görülebiliyor resimde , sizde kendi ayarlarınızı yapabilirsiniz .
daha daha daha sonra
arkaplana geçiyoruz . siz istediğiniz arkaplan üzerine uygulayabilisiniz ama ben paint bucket aracını seçerek , patternden , rock patterns serisinden black marble ı seçtim . yanlız dikkat ederseniz layer 1 in yanındaki göz simgesinide kapattım , bir süre öyle kalsın
şimdi sıra ; arkaplanımızı su damlalarımıza uyumlu hale getirmaye geldi .
ben biraz abarttım galiba ama . bu şekilde oluyormuş . layer2 ye filter den liquify i seçerek açılan pencerede bloat aracını bulup arkaplanımızın üzerine uyguluyoruz resimde de görüldüğü gibi .
ve son olarak ;
layer 1imizi yanındaki göz simgesini işaretliyerek aktif kılıyoruz . resmimizi opacity ve fill gibi ince ayarlarını da yaptıktan sonra bitiriyoruz .
chip özel sayısından alıntı bir derstir ama uygulamasını ben yaptım olmuşmu