Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şu dosyayı corelde açamıyorum.yardımcı olabilirmisiniz??
aşağıdaki dosya corelde kısmen açılıyor.illusratörde bi ara böyle bi dosyayı bi şekildeeps olarak kaydetmiş ve tam olarak açabilmiştim zamanında.ama nasıl yaptığımı şuanda hatırlamıyorum.acilll yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler
evet dosyayı yükleyemedim boyutu büyük olduğundan sanırım.pdf uzantılı bi dosya.dosya normal açılıyor.fakat corel in içine attığım zaman yarısı fln açılıyor.anlayamadım neden öyle olduğunu
pdf uzantılı demişsiniz corele attığınız pdf nin eyer birden fazla sayfası varsa ilk olarak sayfaları tek tek açın bir anda hepsini yükleyince olmuyordur belki...
pdf uzantılı demişsiniz corele attığınız pdf nin eyer birden fazla sayfası varsa ilk olarak sayfaları tek tek açın bir anda hepsini yükleyince olmuyordur belki...
çok iyi olur ama nasıl gönderebileceğimi bilmiyorum.dosyayı burdan paylaşamıyorum.buraya mail adresinizi yamanızın bi sakıncası yoksa ben size mail atayım.
çok iyi olur ama nasıl gönderebileceğimi bilmiyorum.dosyayı burdan paylaşamıyorum.buraya mail adresinizi yamanızın bi sakıncası yoksa ben size mail atayım.
ne yaptıysam olmuyor dosya tam açılmadı, ya corel kilitlendi yada boş çıktı yanlız nedeni dosyanın içindeki şekillerden kaynaklanıyor çok yoğun çizimler var katman katman o yüzden açılmıyor corelde...
ne yaptıysam olmuyor dosya tam açılmadı, ya corel kilitlendi yada boş çıktı yanlız nedeni dosyanın içindeki şekillerden kaynaklanıyor çok yoğun çizimler var katman katman o yüzden açılmıyor corelde...