Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

şu dosyayı corelde açamıyorum.yardımcı olabilirmisiniz??

ebuson

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aşağıdaki dosya corelde kısmen açılıyor.illusratörde bi ara böyle bi dosyayı bi şekildeeps olarak kaydetmiş ve tam olarak açabilmiştim zamanında.ama nasıl yaptığımı şuanda hatırlamıyorum.acilll yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
dosyayı bi görebilseydik...

ebuson

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet dosyayı yükleyemedim :) boyutu büyük olduğundan sanırım.pdf uzantılı bi dosya.dosya normal açılıyor.fakat corel in içine attığım zaman yarısı fln açılıyor.anlayamadım neden öyle olduğunu

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
Illustrator de açın ve farklı kaydetten 8 versiyonu olarak kaydedin. o şekilde corelde açılmasında sorun olmaz.

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
pdf uzantılı demişsiniz corele attığınız pdf nin eyer birden fazla sayfası varsa ilk olarak sayfaları tek tek açın bir anda hepsini yükleyince olmuyordur belki...

ebuson

🏅Acemi Tasarımcı🏅
pdf uzantılı demişsiniz corele attığınız pdf nin eyer birden fazla sayfası varsa ilk olarak sayfaları tek tek açın bir anda hepsini yükleyince olmuyordur belki...

yok sadece 1 sayfa.280 e 440 ölçülerinde aceba ondan dolayı açılmıyor olabilir mi?

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
yok sadece 1 sayfa.280 e 440 ölçülerinde aceba ondan dolayı açılmıyor olabilir mi?

yo bi sorun olmaz... dosyayı bi görseydik daha iyi olurdu bende pdf açıyorum corelde ama bir sorun olmuyor aradaki fark ne onu merak ettim.

ebuson

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yo bi sorun olmaz... dosyayı bi görseydik daha iyi olurdu bende pdf açıyorum corelde ama bir sorun olmuyor aradaki fark ne onu merak ettim.

çok iyi olur ama nasıl gönderebileceğimi bilmiyorum.dosyayı burdan paylaşamıyorum.buraya mail adresinizi yamanızın bi sakıncası yoksa ben size mail atayım.

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
ne yaptıysam olmuyor dosya tam açılmadı, ya corel kilitlendi yada boş çıktı :( yanlız nedeni dosyanın içindeki şekillerden kaynaklanıyor çok yoğun çizimler var katman katman o yüzden açılmıyor corelde...

ebuson

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ne yaptıysam olmuyor dosya tam açılmadı, ya corel kilitlendi yada boş çıktı :( yanlız nedeni dosyanın içindeki şekillerden kaynaklanıyor çok yoğun çizimler var katman katman o yüzden açılmıyor corelde...

uğraşınız için çok teşekkür ederim.