Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sucuk etiketi

onurum03

🌱Yeni Üye🌱
garipolususcuketiketialze7.jpg

herkese iyi akşamlar. yöremize ait bi zucuk etiketi çalışmam var. provaya gidecek. yardımcı olursanız sevinirim.

Benzer konular

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
sucukları yazısı sanki kanla yazılmış gibi yanlış anlama ama bana çok itici geldi benim fikrimce değiştirmelisin...

İyi çalışmalar dilerim

onurum03

🌱Yeni Üye🌱
tabi üstteki sadece logonun ayrı gözükmesi için. etiketle bi ilgisi yok

sucukları fontunun dışında sizce renk uyumu nasıl

Moderatör tarafında düzenlendi:

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
renkler kırmızı zemin üzerinde gayet iyi duruyor. sucuk fontunu değiştirirsen herhangi bir sorun kalmıyor bence... kolay gelsin.

insula

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.irfankorkmaz.com
zemin olmamış çünkü suvugun rengide bu nerdeyse

valla kardeşim bende etiket çalışması yapcam sucuk etiketi ne yapcam bilmiyorum aklıma bişey gelmiyor rezil olcam varmı yardım edebilecek

kasvera

🌟Usta Tasarımcı🌟
öncelikle resim ekleme yazısını okusanız | arkadasında dediği gibi kanla yazılmıs sanki orada fontu birazdaha sade ve kurumsal yapıya ayak uyduracak sekılde yapalım burda olmamıs açıkçası bir deiğeride yazıları otomatik ortalat daha düzgün bir görüntüsü olur :)

Elipsis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
valla bende arkadaşlara katılıyorum sucukları yazısı bana bu haliyle dondurma ve çikolata reklamı anımsatıyor eriyip duruyor gibi. Bide logonun arkasındaki bayrak gibi olan şey neyi ifade ediyor bence zemin rengiylede gariboğlu yazısı uymamış...

birlas

🌱Yeni Üye🌱
slm hemşerim nasılsın şimdi sen o resme dana kafası koyarsan daha iyi olur. sucuk dana sucuğu ise,inek sucuğu ise iyi o zaman güzel. çalışmanda başarılar

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
hayvan figürü kullanma sucuğun bitmiş halini kullan, kanla yazılan yazıyı kesinlikle değiştir. yazılarıda çok büyük kullanmana gerek yok kimse okumucak zaten olması gerektiği için yazılıyor. imaj çalışması yapmalısın görsel çekicilik olmalı vektör tasarımı sucuk etiketinde pek bir anlam taşımaz diye düşünüyorum

smmugler

🏅Acemi Tasarımcı🏅
o inek sucuk olmak için fazla mutlu değil mi?

kill4you

🌱Yeni Üye🌱
iyigünler 3 ay önce yeni kasap dükkanımı açtım yanlız çok lezzetli temiz köfte ve sucuk için etiket olması şartmış bunu nasıl elde edebilirim yardımcı olursanız sevinirim

reddj

🌱Yeni Üye🌱
Eteket Özellikleri

Sucuk Etiketinin özellikleri nedir kağıt gr. falan

Son düzenleme: