Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgili alican81, Öncelikle buranın Sultan Ahmet Camii olduğundan emin misin? Ben İstanbul'u pek bilmem ama bana sanki Ayasofya gibi geldi. İkinci olarak da "Digital çizimim (fractal)" dediğin şey nedir ve nasıl yapılır, biraz anlatabilir misin?
fotoğrafı internetten indirdim sultan ahmet cami yazıyordu uyardığın için sağol, yapımına gelince fotoğrafı alt layerde referans olarak kullanıyorsun fırça aracıyla boyama yapıyorsun tabi fırça ayarlarıda var sonra bikaç ayar daha var anlatması uzun süren ortaya böyle bir sonuç çıkıyor.video nasıl ekleriim anlatırsan yapımını ekleyebilirim.
Sevgili alican81, Öncelikle buranın Sultan Ahmet Camii olduğundan emin misin? Ben İstanbul'u pek bilmem ama bana sanki Ayasofya gibi geldi. İkinci olarak da "Digital çizimim (fractal)" dediğin şey nedir ve nasıl yapılır, biraz anlatabilir misin?
durun hemen üstüme gelmeyin ancak kendime gelebildim çalışman hoşuma gitti açıkçası. bana cam vitray çalışmalarını anımsattı. kendi içinde güzel bir havası var. eline sağlık.