Sunum biraz zayıf kaldı zaman problemi nedeni ile youmlarınıza açıktır
T tükenmezkalem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 21 Haz 2010 Mesajlar 525 Tepkime puanı 7 10 Eki 2012 #1 Sunum biraz zayıf kaldı zaman problemi nedeni ile youmlarınıza açıktır
H hzlgtmz ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 11 Şub 2012 Mesajlar 235 Tepkime puanı 0 11 Eki 2012 #2 tükenmezkalem' Alıntı: Sunum biraz zayıf kaldı zaman problemi nedeni ile youmlarınıza açıktır Genişletmek için tıkla ... sulu yemekler ve ızgaralar yazısı ortalı değil sanki. güzel ve amacına uygun bir çalışma olmuş, tebrikler..
tükenmezkalem' Alıntı: Sunum biraz zayıf kaldı zaman problemi nedeni ile youmlarınıza açıktır Genişletmek için tıkla ... sulu yemekler ve ızgaralar yazısı ortalı değil sanki. güzel ve amacına uygun bir çalışma olmuş, tebrikler..
M mervekaral 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 11 Eki 2012 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 11 Eki 2012 #3 bu çalışmanın güzel oldu uyumlu bir şeklini tamamlamışsın tebrikler daha renklerle farklı çalışmanı tavsiye ederim.
bu çalışmanın güzel oldu uyumlu bir şeklini tamamlamışsın tebrikler daha renklerle farklı çalışmanı tavsiye ederim.
T tükenmezkalem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 21 Haz 2010 Mesajlar 525 Tepkime puanı 7 11 Eki 2012 #4 hzlgtmz' Alıntı: sulu yemekler ve ızgaralar yazısı ortalı değil sanki. güzel ve amacına uygun bir çalışma olmuş, tebrikler.. Genişletmek için tıkla ... Tesekkür ederim acele yapılması gereken bir işti malesef düzeltemeden müsteriye attım , tekrardan düzeltmelerini yapacağım.
hzlgtmz' Alıntı: sulu yemekler ve ızgaralar yazısı ortalı değil sanki. güzel ve amacına uygun bir çalışma olmuş, tebrikler.. Genişletmek için tıkla ... Tesekkür ederim acele yapılması gereken bir işti malesef düzeltemeden müsteriye attım , tekrardan düzeltmelerini yapacağım.
T tükenmezkalem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 21 Haz 2010 Mesajlar 525 Tepkime puanı 7 11 Eki 2012 #5 mervekaral' Alıntı: bu çalışmanın güzel oldu uyumlu bir şeklini tamamlamışsın tebrikler daha renklerle farklı çalışmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla ... Tesekkür ederim fakat cümleniz biraz devrik kurulmus sanki anlarken zorluk çektim birkaç saniyeliğine
mervekaral' Alıntı: bu çalışmanın güzel oldu uyumlu bir şeklini tamamlamışsın tebrikler daha renklerle farklı çalışmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla ... Tesekkür ederim fakat cümleniz biraz devrik kurulmus sanki anlarken zorluk çektim birkaç saniyeliğine
L lusy90 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 24 May 2012 Mesajlar 86 Tepkime puanı 0 2 Eyl 2013 #6 merhabalar cok guzel olmus su kapaktakı desenı bana vektorel gonderebılrmısınız acaba ? **** kolay gelsın Moderatör tarafında düzenlendi: 2 Eyl 2013
merhabalar cok guzel olmus su kapaktakı desenı bana vektorel gonderebılrmısınız acaba ? **** kolay gelsın
T tükenmezkalem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 21 Haz 2010 Mesajlar 525 Tepkime puanı 7 10 Eyl 2013 #7 lusy90' Alıntı: merhabalar cok guzel olmus su kapaktakı desenı bana vektorel gonderebılrmısınız acaba ? **** kolay gelsın Genişletmek için tıkla ... Hocam malesef eski işyerimdeki pc'de kalmıs baktım da yoksa kesinlikle gönderirdim
lusy90' Alıntı: merhabalar cok guzel olmus su kapaktakı desenı bana vektorel gonderebılrmısınız acaba ? **** kolay gelsın Genişletmek için tıkla ... Hocam malesef eski işyerimdeki pc'de kalmıs baktım da yoksa kesinlikle gönderirdim
acquaway 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 10 Kas 2011 Mesajlar 73 Tepkime puanı 1 10 Eyl 2013 #8 Yemeklerin üstünden çizgiler mi geçiyor, yoksa ben mi yanlış görüyorum?
T tükenmezkalem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 21 Haz 2010 Mesajlar 525 Tepkime puanı 7 28 Eyl 2013 #9 acquaway' Alıntı: Yemeklerin üstünden çizgiler mi geçiyor, yoksa ben mi yanlış görüyorum? Genişletmek için tıkla ... evet yanlıslıkla üste almısım , zamanım yoktu 5 dkda hazırlamaya çalıştım sunum baya kötü oldu farkındayım
acquaway' Alıntı: Yemeklerin üstünden çizgiler mi geçiyor, yoksa ben mi yanlış görüyorum? Genişletmek için tıkla ... evet yanlıslıkla üste almısım , zamanım yoktu 5 dkda hazırlamaya çalıştım sunum baya kötü oldu farkındayım