Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben swishmax kullanıyorum ve komple siteyi aynı prog. da yapıyorum..ama link veremiyorum..."script>browser/network>getUrl" yapıyorum ama olmuyor..link i gif e vereceğim...lütfen cevap yazarsanız teşekkür ederim....:
arkadaşım bu yolu flash da kullanabilirsin (action script flash 8 için)swishmaxde kullanamazsın (flash butona link wertme kodudur") switchmaxde: script>browser/network>getUrl kısmına linki yazarak içine gömebilirsin play lediğinde çalışır kolay gelsin.
O kodların hepsi olur yukardı hepsi aynı sayılır zaten fakat olmuyor çalısıyor ama verilen linke gitmıyor... dosyanın oldugu kısımı açıyor ve sonuna yazılan linki veriyor...
bu kodu script bölümünde hangi objenin içine koyarsano objeye tıklandığında belirlenen adrese gider. sonundaki " _blank " kodu ise ayrı sayfada açmasını sağlar. eğer aynı sayfada açtırmak istiyorsan oraya birşey yazmaman yeterlidir.
Diğer Dersler ve İçerikler İçin www.swishmaxdersleri.com adresini ziyaret edebilirsin. yazdığın konuya kısa zamanda cevap vermeye çalışırız.
Birde Link Koyarken Başında Mutlaka " https:// " Ekleyemeyi Unutma Sitemizde Swishmax 3 Türkçe Sürümünüde Bulabilirsin Crack İstemez.