Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ellerine sağlık çalışmaların çok güsel olmuş.ama 3.olanı pek beğenmedim.bide 2.çalışma üzerinde biras değişiklik yaparsan daha da hoş olur.beyaz zemin yerine sarının tonlarında ya da altın renginde(pırıltılı)bişiler yapabilirsin.
arkadaşıma kalıtıyorum bide yazı yı biraz daha büyük ve dikkat çekici olsun herkez isminin akılda kalmasını ister bence yazıyı biraz büyük ve kabarık yap başarılar dileirm.. İyi çalışmlar....:kiss:
Eleştiriler için teşekkür ederim kardeşlerim yalnız ek yapmam gereken açıklmalar var erdoğan perde kısmı şirketin logosu ve kabartma yapılacak o yüzden ikinci çalışmada alanları boş bıraktım zaten basıldı bitti birşeyler yaptık çapımızda
merhabalar ya sizden bi konuda yardım isticektim. Ben Atatürk Üniversitesi Gıda Müh. öğrencisiyim. ve bir grup proje ödevimiz var. Bir catering (hazır yemek) şirketi kuruyoruz kağıt üstünde. tabiki reklam ve pazarlamada malum afişler, bilboardlar, reklam panolarıda kullnmalıyız ve afiş örnekleri,. hatta sözde şirket müdürleri için ayrı kartviizitler ve şirket için bir logo tasarlamamız gerekiyor. ve birde proje için kapak sayfası bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz ? rica ediyorum. şuan baya sıkışmış durumdayız.