outatime
🏅Acemi Tasarımcı🏅
— Yaşadığımız şehir: İstanbul/K.çekmece'de İkamet ediyorum.
— Kullandığınız programları ve seviyeleri:
Web & Grafik Tasarımı
Corel Draw – İleri Seviye (7 Yıldır kullanıyorum profesyonelim diyebilirmiyim bilmiyorum ama kendime güveniyorum)
Photoshop – İyi Seviye
Freehand – Orta Seviye
Indesign – Az Seviye
Illustrator – Az Seviye
Dreamweaver – Orta Seviye
Flash – Az Seviye
Fireworks – Orta Seviye
— İş deneyimi ve içeriği:
Şu an bir ajansta Grafiker,Reklam Hizmetleri & Bilgi İşlem bölümünde çalışmaktayım.
Açık Hava Reklamcılığı konumunda çalışmalarım ve temel bilgim var.
Çalışmalarımdan birkaç örnek olarak;
Star Kablo San. Tic. Ltd. Şti. - (web tasarımı, katalog, ve çeşitli grafik tasarımları (logo, afiş, reklam, vb.)
Kalite Belgelendirme Merkezi - (web tasarımı, çeşitli grafik tasarımları (kurumsal kimlik)
İzmak Elektrik - (web tasarımı, katalog, ve çeşitli grafik tasarımları (kurumsal kimlik)
İpek Vera Alyans (Katolog, Broşür, Görsel)
Galip Ertan Kuyumculuk (Katalog)
Güner Makina (Stand Görseli ve Broşür)
Royal Gold (Broşür ve Stand Görseli)
Gazioğlu Üçler Pasta ve Tatlı San. (Kutu ve Ambalaj)
Diva Cosmetic (Kutu Tasarımı)
Bilgi İşlem
PC işletim sistemi Windows XP VISTA WIN7 ve uygulama MS Office, Antivirus, IE vb.
yazılımların kurulum ve problem çözme süreçlerine destek vermek.
PC ve PC ekipman parkuruna kurulum, bakım, problem çözüm desteği vermek.
Sistem, Donanım ve Pc Bileşenleri Bakım Onarım, Server 2003 Active Directory TCP/IP, WAN, WLAN
gibi konularda Temel bilgim var.
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
Not: Tasarımlarımı kurumların web sitelerinde görebilirsiniz. Resimli Cv'mi ve Daha çeşitli tasarımlarımı,
kurumsal bilgilerinizi pm atarsanız herhangi bir iletişim programından yada mail yoluyla gönderebilirim.
— Kendiniz hakkında açıklama:
1987 Karabük doğumluyum 2004 Matbaa Meslek lisesi mezunuyum ayrıca 2006 - 2007 yılları arasında Bilge Adam Web&grafik kursunda eğitim aldım. Askerliğimi 2008 yılı ağustos ayında tamamladım. Tamamı grafiker konumunda olmasada 6 yıllık bir iş tecrübem var Tam zamanlı olarak ve vasıflarıma uygun, ileriye dönük kendimi geliştirebileceğim bir iş imkanı arıyorum. Matbaa ve ajans deneyimim var.
— Kullandığınız programları ve seviyeleri:
Web & Grafik Tasarımı
Corel Draw – İleri Seviye (7 Yıldır kullanıyorum profesyonelim diyebilirmiyim bilmiyorum ama kendime güveniyorum)
Photoshop – İyi Seviye
Freehand – Orta Seviye
Indesign – Az Seviye
Illustrator – Az Seviye
Dreamweaver – Orta Seviye
Flash – Az Seviye
Fireworks – Orta Seviye
— İş deneyimi ve içeriği:
Şu an bir ajansta Grafiker,Reklam Hizmetleri & Bilgi İşlem bölümünde çalışmaktayım.
Açık Hava Reklamcılığı konumunda çalışmalarım ve temel bilgim var.
Çalışmalarımdan birkaç örnek olarak;
Star Kablo San. Tic. Ltd. Şti. - (web tasarımı, katalog, ve çeşitli grafik tasarımları (logo, afiş, reklam, vb.)
Kalite Belgelendirme Merkezi - (web tasarımı, çeşitli grafik tasarımları (kurumsal kimlik)
İzmak Elektrik - (web tasarımı, katalog, ve çeşitli grafik tasarımları (kurumsal kimlik)
İpek Vera Alyans (Katolog, Broşür, Görsel)
Galip Ertan Kuyumculuk (Katalog)
Güner Makina (Stand Görseli ve Broşür)
Royal Gold (Broşür ve Stand Görseli)
Gazioğlu Üçler Pasta ve Tatlı San. (Kutu ve Ambalaj)
Diva Cosmetic (Kutu Tasarımı)
Bilgi İşlem
PC işletim sistemi Windows XP VISTA WIN7 ve uygulama MS Office, Antivirus, IE vb.
yazılımların kurulum ve problem çözme süreçlerine destek vermek.
PC ve PC ekipman parkuruna kurulum, bakım, problem çözüm desteği vermek.
Sistem, Donanım ve Pc Bileşenleri Bakım Onarım, Server 2003 Active Directory TCP/IP, WAN, WLAN
gibi konularda Temel bilgim var.
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
Not: Tasarımlarımı kurumların web sitelerinde görebilirsiniz. Resimli Cv'mi ve Daha çeşitli tasarımlarımı,
kurumsal bilgilerinizi pm atarsanız herhangi bir iletişim programından yada mail yoluyla gönderebilirim.
— Kendiniz hakkında açıklama:
1987 Karabük doğumluyum 2004 Matbaa Meslek lisesi mezunuyum ayrıca 2006 - 2007 yılları arasında Bilge Adam Web&grafik kursunda eğitim aldım. Askerliğimi 2008 yılı ağustos ayında tamamladım. Tamamı grafiker konumunda olmasada 6 yıllık bir iş tecrübem var Tam zamanlı olarak ve vasıflarıma uygun, ileriye dönük kendimi geliştirebileceğim bir iş imkanı arıyorum. Matbaa ve ajans deneyimim var.