Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tantunici İçin Yaptığım El İlanı Örneği

korayucan

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar, bu ilk çalışmam görüşlerinizi alabilirmiyim?

su.perisi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aşağıdaki resim kötü temizlenmiş, yazıları biraz daha ağır seçmen gerekir diye düşünüyorum.
adres çok büyük puntoyu küçültsen iyi olacak. resimleri de aynı tarzdan koysan daha iyi sanki. yani elden geçmesi gerek. çıktığın bu meşakatli yolda sana başarılar dilerim :) yine de emeğine sağlık..

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Peri yazmaktan yorulmuş ben devam edeyim. Şiş resminin bulunduğu tabak ya zeminle aynı renkte yada orada bir kopukluk var aynı renkte ve uyumsuz görünüyor, visa logolarının zemini beyaz olması gerekiyor ki orjinali beyaz zaten bu haliyle gözü yoruyor, yazılar kenarlara çok yakın ve kolay anlaşılabilir değil, şiş resmi tabakta dürüm yapılmış hali zeminle birlikte olunca bir uyumsuzluk olmuş, ikisi de zeminli veya tabakta olması daha doğru olur, telefon görselinde ahizeden kablo çıkıyor ama havada kalıyor ya hiç çıkmasın ya da gövdeyle birleşsin ve tuş kenarı vs. de kalan boşluklar farklı bir renkle renklendirilebilir ki görsel ön plana çıksın. Kolay gelsin ...

Rabia Yılmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet dekupe işlemi iyi yapılmamış fakat renklerin kullanımı uyumu qüzel olmuş...

nostrakabus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
wwwdurugames.com
bende mersinli'yim ve tüm tantuniciler beni çok iyi bilir ve tanırlar. Ama ben onalra bu işi yapmış olsaydım kesinlikle verdikelri tantuni içine fare zehiri katarlardı.

1 - Çok çok çok ve yine çoooookkk Renkler üzerine ARAŞTIRMA yapmalısın ve bununla ilgili literatürler bulmasın. Renk açısıdnan sıfırsın.

2 - Artık broşürlerde kulanılmayan bir font kulanmışsın hadi onuda kulandın kulandın diyelim neden tüm sayfanın her yeridne kulandın ? Buda senin acemi olduğunu gösteriyor.

1. ve 2. yorum yazan tasarımcı kardeşlerimde benimde gördüğüm konuları görüp değinmişler onun için onalra sözüm yok lakin 3. yorumcu kardeşimizn biraz daha renk dersleri çalışmasında fayda var kanısndayım.

Evet ! Lokanta restaurant fastfood gibi yerler için kulanılan renk Kırmızı, Turuncu ,beyaz, tonlarıdır doğru lakin çerçeve içine aldığın resime verdiğin derinlik gereksiz ve çerçevedeki kontür çizgisi bu rengin üzeridne bariz bir şeklide ben burdayım diye sırıtmış..

değerli kardeşim eleştirilere karşı her zaman yapıcı olun.. "beni her kimki eleştirse onun 40 yıl Grafikeri olurum" derim her zamn çünki eleştiriler sayesinde gözümden kaçan her hangi bir ayrıntıyı gören birileri çıkıyor ve onu bana hatırlatmış olduğu için hatamı düzeltip yaptığım işte daha profesyonel işler çıkartmama neden oluyor. Onun için sert eleştirleri sakın yadırgamayın.
Unutulmamalıdır ki hiç bir hamur bir kezde mayalanmaz...

iyi çalışmalar

korayucan

🌱Yeni Üye🌱
yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize. mesajımdada belirtmiştim ilk çalışmam diye. turuncu renk iştah açıcı bir renk olduğunu duydum diye yaptım. photoshopta yeniyim. geliştirmeye çalışıyorum tabi kendimi.