Tantunicim - 2010 kartvizit
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 30 Nis 2010 #2 Ön yüz biraz boş kalmış gibi eline sağlık.
A ahmetbarin 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 9 Ocak 2010 Mesajlar 684 Tepkime puanı 18 30 Nis 2010 #3 martin78' Alıntı: Ön yüz biraz boş kalmış gibi eline sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim . Ama sadeliğe bayılıyorum. Bu kartvizitin basılmış halini ele alam elde bakmak inanın çok harika
martin78' Alıntı: Ön yüz biraz boş kalmış gibi eline sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim . Ama sadeliğe bayılıyorum. Bu kartvizitin basılmış halini ele alam elde bakmak inanın çok harika
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 30 Nis 2010 #4 Fark ettim zaten genelde yaptığın işler sade ve hoş (hani insan söylecek laf bulamayınca atıyo işte )
Fark ettim zaten genelde yaptığın işler sade ve hoş (hani insan söylecek laf bulamayınca atıyo işte )
A ahmetbarin 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 9 Ocak 2010 Mesajlar 684 Tepkime puanı 18 30 Nis 2010 #5 martin78' Alıntı: Fark ettim zaten genelde yaptığın işler sade ve hoş (hani insan söylecek laf bulamayınca atıyo işte ) Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim tekrardan
martin78' Alıntı: Fark ettim zaten genelde yaptığın işler sade ve hoş (hani insan söylecek laf bulamayınca atıyo işte ) Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim tekrardan
kurbaa 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 17 Kas 2008 Mesajlar 909 Tepkime puanı 87 Yaş 36 30 Nis 2010 #6 Tantunim 'i de tanır olduk, hani yakın olsa hiç çıkmayacağım Çook hoş, ellerine sağlık...
A ahmetbarin 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 9 Ocak 2010 Mesajlar 684 Tepkime puanı 18 30 Nis 2010 #7 kurbaa' Alıntı: Tantunim 'i de tanır olduk, hani yakın olsa hiç çıkmayacağım Çook hoş, ellerine sağlık... Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim yorumunuz için
kurbaa' Alıntı: Tantunim 'i de tanır olduk, hani yakın olsa hiç çıkmayacağım Çook hoş, ellerine sağlık... Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim yorumunuz için
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 30 Nis 2010 #8 Konu ile alakasız mesajalr silinmiştir. Lütfen çalışma dışındaki muhabbetlerinizi forumdaki ilgili bölümlerde yaınız. İyi forumlar.
Konu ile alakasız mesajalr silinmiştir. Lütfen çalışma dışındaki muhabbetlerinizi forumdaki ilgili bölümlerde yaınız. İyi forumlar.
A ahmetbarin 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 9 Ocak 2010 Mesajlar 684 Tepkime puanı 18 30 Nis 2010 #9 VolkanTEKiN' Alıntı: Konu ile alakasız mesajalr silinmiştir. Lütfen çalışma dışındaki muhabbetlerinizi forumdaki ilgili bölümlerde yaınız. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla ... Uyarınız için teşekkürler
VolkanTEKiN' Alıntı: Konu ile alakasız mesajalr silinmiştir. Lütfen çalışma dışındaki muhabbetlerinizi forumdaki ilgili bölümlerde yaınız. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla ... Uyarınız için teşekkürler