Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tek renk pdf

coreldeniz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar freehand de yaptığım bir çalışmanın sadece tek renk pdf sini nasıl alabilirim pdf ye çevirirkenmi bir işlem yapmam gerek yoksa pdf olduktan sonramı çok acil yardım edermisiniz

coreldeniz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben çalışmamı pdf ye çevirdim advanced / print production / output preview dende diğer renkeri kapatarak tek c yi açık bıraktım ama bu şekilde save olmuyor ne yapmam gerek sadece onu filme yollicamda bir türlü beceremedim lütfen yardım işim kaldıda

ThreeBuddha

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar freehand de yaptığım bir çalışmanın sadece tek renk pdf sini nasıl alabilirim pdf ye çevirirkenmi bir işlem yapmam gerek yoksa pdf olduktan sonramı çok acil yardım edermisiniz

Muhtemelen iflinizi halletmiflsinizdir ama ben yinede söyleyeyim. Dokümanınızı FH'den PDF'ye çevirirken istediğinizi yapabilirsiniz şöyleki; Dokümanınız açıkken print menüsüne gelin, bu menüde "Printer" yazan açılır müneden Adobe PDF" yazıcısını seçin sonra yine aynı pencerede "Advanced" düğmesine tıklayın açılan pencerede kağıt ölçüleriniz vs. gereken ayarları yaptıktan sonra üstte "separations" yazan düğmeyi tıklayın, bu bölümde Composite ve Separation diye iki seçenek olacak siz "separation" seçeneğini seçin. Yine bu kısımda dokümanda kullanılan renkleri gösteren küçük bir pencere göreceksiniz her rengin yanında bir onay tik vardır. Hangi renkleri iptal etmek istiyorsanız yanıdaki tik işaretine tıklayın ve ok deyin. Printer menüsüne geri dönün ve sağ altta PDF yazan açılır menüden "Save as Postscript" kısmını seçin. Daha sonra bu kaydettiğiniz postscript belgesini distiller vasıtasıyla PDF'ye çevirin böylelikle sadece istediğiniz renkleri PDF olarak kaydetmiş olursunuz.

Biraz karışık anlatmışım gibi bir hisse kapıldım birden...