Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çorba kasesinin altı kötü görünüyor. üst kısımdaki beyaz zemine herhangi bir fotoğraf yerleştir ve çok abartılı şekilde guassian blur ver bence, ya da şiş kebabın altına gölge verebilirsin. Mor çizgiler bence de olmamış. Genel olarak hoş biraz daha uğraşırsan daha güzel olacaktır. Kolay gelsin...
çalışmana baktığımda ilk göze çarpan logoamblem oldu hem çok büyük kullanmışsın hemde gözün ilk baktığı yerde logoamblem var önce bunu çözmelisin. ayrıca altındaki et fotolarından büyük nerdeyse halbuki logo amblem o kadar dikkat çekmemeli... Fotoğrafların hepsi yüksek çözünürlü gözüküyor daha rahat kullanabilirsin. iyi çalışmalar
çalışmadaki mor gölgelerin uyumsuzluğu çok bariz + çorba kasesini alt kısma biraz daha ortalaman iyi olur bence ve h.salma'nın guassian blur fikrini bi dene istersen bu arada gerçekten de tam iftarlık
temel sağlam ama üzerindeki materyaller eksik görünüyor biran evvel yapayımda bitsin denilmiş sanki. ama biraz daha özen vermelisin tasarm burdan bakıldığında 2 parça olarak görünüyor. alt ve üst diye ve tipografide baziz eksikler e dengesizlikler göze batıyor iyi çalışmalar
alt kısım ne kadar sağlam görünüyorsa üst kısım o kadar baştan savma görünüyor. Logoyu sen mi yaptın bilmiyorum ama amblemi çok büyük, logotype ıda çok büyük kullanmışsın başka yere bakamıyorum üst resimlerdeki mor dalgalar bence de çok alakasız üst kısımda biraz daha çalış eminim güzel bir çalışma olacak. kolay gelsin
Arkadaşlar Mor Renk benim seçimim Haklısınız Uymamış Ama Logonun Büyüklüğü Firma Sahibinin İsteği Yorumlarınız İçin hekeze teşekkürler Arkadaşlar önerilerinizi dikkate alıcam
Bu işletme bir çorbacımı yoksa kebapçımı pek açık değil, tasarımında sanki çorba ağırlıklı bir yer olarak algılanıyor ama sanırım ana yemek çorba değil kebap. Tasarımında kullandığın imgelerin oranları, düşünceyi ifade etmekte yetersiz.
etlerin dekubesi kenarları o kadar iyi yapılmamış alo market yazısı kırmısı renk ile yazılsa daha hoş olur+telefon logosu ekleyebilirsin görsel olarak daha göze hoş gelir