Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar bu yeni bir telefonun el broşürü gördüğünüz dış kısmı varyaa o kısma göre bıcak yapıldı afiş dikdörtgen değil telefon şeklinde olucak. yorumlarınızı bekliyorum... :wink:
yahu ne yazsam acaba.. iyi desem iyi değil kötü desem kötü hiç değil. bi acayip çalışma olmuş. mesela madde imleri neden kahverengi ? ve biraz kaba duruyor ayrıca yazılar karelere çok yapışmış. zemini geçişli bir şekilde yapabilirsin sade bir renk seçerek. ama uğraşmışsın ve değişik bir kesimi var belki güzel durur öyle kolay gelsin
tamam takım olsun demişsin pek takım gibi durmuyo ama birinci çalışman daha güzel ve daha anlaşılır dikkatli bakarsan. ama zaman geçtikçe güzel işler başaracakzın gibi geliyor bana
düşünce olarak güzel olmuş fakat broşürün ön tarafıyla arka tarafı bir bütünlük sağlamamış telefonun ön yüzündeki siyah degredeyi arkadaki zemin olarak kullanıp fontlara ve renklerine biraz dikkat ettin mi çok daha güzel şeyler çıkabilir emeğine sağlık.
Güzel ve ilqinç bir çalışma olmuşş..Dikkat ediCi yani bi anlamda..Ama bence teknolojinin yeni yüzü yazısının renqinde biraz oyna bence..Daha hoş durcaktır eminol
yazı fontları ve arka plan degisirse orginal bi çalışma olur bence zaten photoshop kabartmalarını oldum olası sevmedim artık taih oldu sayılır bence uzak dur derim ama düsünce cok güzel tebrikler
düşünce güzel ama renk uyumları kullanılan objelerin boyuntları biraz orantısız olmuş. ayrıca bu çalışmada ürünün "çift sim" olayı vurgulanmak isteniyo sanırım. bende orda biraz daha yoğunlaşmalısın