Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ağaç ve kadın havada duruyo gölge vermelesin... ağaçlar ayakta ölür yazısını ya sayfaya ortala ya da farklı şekilde kullan üç nokta dışarı çıkmak üzere ve künyenin satır arasını açmalısın... belki zemin rengi bile değişebilir...
ağaç ve kadın havada duruyo gölge vermelesin... ağaçlar ayakta ölür yazısını ya sayfaya ortala ya da farklı şekilde kullan üç nokta dışarı çıkmak üzere ve künyenin satır arasını açmalısın... belki zemin rengi bile değişebilir...
Herkese Ii Gunle Benim Sorununm Bi Grafiker Olarak Yardimima Cvp Gelmemesi UmÖarim Biri Beni Duyar Bunun Yanida Tiyatrolar Gunu Icin Bi Afis Tasarlamaliyim Ama Hic Bi Tasarimim Yok Unun Icin Bi Yardim Alabilirm Iyim Sizlerden Yardim Ederseniz Sevinirim Simdiden Teskurler
Herkese Ii Gunle Benim Sorununm Bi Grafiker Olarak Yardimima Cvp Gelmemesi UmÖarim Biri Beni Duyar Bunun Yanida Tiyatrolar Gunu Icin Bi Afis Tasarlamaliyim Ama Hic Bi Tasarimim Yok Unun Icin Bi Yardim Alabilirm Iyim Sizlerden Yardim Ederseniz Sevinirim Simdiden Teskurler
Öncelikle yazımızdan kaynaklanan kötü ve anlaşılmaz uslubunuza daha dikkat etmenizi öneririm.
Ayrıca bu konu ile sizin istemiş olduğunuz şeyin tek ortak noktası tiyatro ile ilgili olmasıdır. Oysaki kurallarımızda açılan konu ile alakasız mesaj yazmak kurallarımıza aykırıdır.
Sizin "bi grafiker" olarak bir şeyler yapmış olmanız gerekmektedir. Yapmış olduğunuz çalışmayı bizlerle paylaşırsanız daha iyisini yapmanız için sizi yönlendireceğimize emin olabilirsiniz.