Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tiyatro afişi

enfed

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aalarayaktalrnip2.jpg

aalarayaktalrmi4.jpg

Benzer konular

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
ağaç ve kadın havada duruyo gölge vermelesin... ağaçlar ayakta ölür yazısını ya sayfaya ortala ya da farklı şekilde kullan üç nokta dışarı çıkmak üzere :) ve künyenin satır arasını açmalısın... belki zemin rengi bile değişebilir...

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
evet görünüyor ama görünmesiyle beraber hüsrana uğradım
tiyatro afişi bekleyince daha farklı kaliteli bişey beklemiştim ama kusura bakma bu kötü

mavitayfa

🏆Pro Tasarımcı🏆
Kadının giysisi ve zeminin aynı renk olması iyi olmamış bence...Teyzemizin kıyafetlerini biraz daha renklendirsen nasıl olur?

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
ağaç ve kadın havada duruyo gölge vermelesin... ağaçlar ayakta ölür yazısını ya sayfaya ortala ya da farklı şekilde kullan üç nokta dışarı çıkmak üzere :) ve künyenin satır arasını açmalısın... belki zemin rengi bile değişebilir...

miçonun söylediklerinin hepsine katılıyorum..

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
renkler çok mat fontlar doğru seçilmemiş bide gölfelendirmeyi denemelisin yapmacık duruyor yinede çalışmaya devam...

0510

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
renkler gerçenten de mat
ama yapımı güzel eline sağlık

HASHUS11

🌱Yeni Üye🌱
Herkese Ii Gunle Benim Sorununm Bi Grafiker Olarak Yardimima Cvp Gelmemesi UmÖarim Biri Beni Duyar Bunun Yanida Tiyatrolar Gunu Icin Bi Afis Tasarlamaliyim Ama Hic Bi Tasarimim Yok Unun Icin Bi Yardim Alabilirm Iyim Sizlerden Yardim Ederseniz Sevinirim Simdiden Teskurler

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Herkese Ii Gunle Benim Sorununm Bi Grafiker Olarak Yardimima Cvp Gelmemesi UmÖarim Biri Beni Duyar Bunun Yanida Tiyatrolar Gunu Icin Bi Afis Tasarlamaliyim Ama Hic Bi Tasarimim Yok Unun Icin Bi Yardim Alabilirm Iyim Sizlerden Yardim Ederseniz Sevinirim Simdiden Teskurler

Öncelikle yazımızdan kaynaklanan kötü ve anlaşılmaz uslubunuza daha dikkat etmenizi öneririm.

Ayrıca bu konu ile sizin istemiş olduğunuz şeyin tek ortak noktası tiyatro ile ilgili olmasıdır. Oysaki kurallarımızda açılan konu ile alakasız mesaj yazmak kurallarımıza aykırıdır.

Sizin "bi grafiker" olarak bir şeyler yapmış olmanız gerekmektedir. Yapmış olduğunuz çalışmayı bizlerle paylaşırsanız daha iyisini yapmanız için sizi yönlendireceğimize emin olabilirsiniz.

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Sanıyorum ki kendin çizip renklendirerek yaptin bu afisi.

Özellikle kendi çiziminle çalismak istiyorsan, arkadaslar zaten söylemisler yapabileceklerini.

Ama gerçek olanından yasli ve hürmetli bir agac kullanarak yapsaydin bu afis çok etkili olurdu.

Basarilar.