Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
o kadar çok farklı font ve renk kullanmışsınki çorba olmuş çalışma özellikle bilbord çalışmlarında sade ve anlaşılır olmasından yanayım sen bilborda boroşür muamelesi yapmışsın bence
o kadar çok farklı font ve renk kullanmışsınki çorba olmuş çalışma özellikle bilbord çalışmlarında sade ve anlaşılır olmasından yanayım sen bilborda boroşür muamelesi yapmışsın bence
wolphin'e katılıyorum... açıkhava ürünleri tek bir slogan veya bir imajla insanlara mesajı açık bişekilde duyurmaktır... gereksiz bir çok resim var bunları aza indirmelisin
ya ben anlamadım bu turizm şirketi mi kafe mi, otobüste lig tv'nin işi ne, yoksa iki reklam bir ara çıksın diye yapılan bir çalışma mı? bu arada "turizm ile yolculuklar" bayagı küçük kalmış :S