Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Totem tabela çalışmalarım

Over Design

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhaba AĞAOĞLU ALIŞVERİŞ MERKEZİ için yaptığım totem tabela çalışmalarım. Yorumlarınızı bekliyorum:wink: 2 side daha pilot aşamasında olduğu için daha bitmiş halde değildir bu yüzden marka görsellerini jpg olarak kullanmak zorunda kaldım.

agaoglualsveristotem2gm.png

agaoglualsveristotem222.png

Son düzenleme:

Benzer konular

yasin_0812

🌱Yeni Üye🌱
dikkatimi çeken bi şey oldu tabelanın ayakları ile üst kısmının perspektifi bozuk üst kısmı düz ayaklar ise yan duruyor...

Over Design

🌱Yeni Üye🌱
Aslında bunu bende merak ediyorum İlustrator ın marifeti öyle gibi görünüyo ama sadece gövdesi oysaki hepsinin açısı aynı -16

onerim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok çalışmanız lazım, perspektif hataları ile dolu..Ayrıca jpg çalışmalarda bile logoların kenarındaki beyazlıkları silmelisiniz. Kolay gelsin...

Over Design

🌱Yeni Üye🌱
Çok çalışmanız lazım, perspektif hataları ile dolu..Ayrıca jpg çalışmalarda bile logoların kenarındaki beyazlıkları silmelisiniz. Kolay gelsin...
Bu formu bir süredir takip etmekteyim. Yani şunu anlamıyorum hep çalışmaların orasından burasından hata aranmakta şimdiye kadar sadece benim değil diğer kişilerinde yaptıkları çalışmalara olumlu tepkiler verildiğini pek görmedim. Bu burun kıvırma hastalığı nerden geliyor? Bu tartışılır ama genelde -iyi veya kötü- büyük oranda olmayacak hatalar söylenmiş. Ayrıca şunuda belirtiğim o beyaz yerler özellikle istendi ve çalışmalarımda ''matematiksel olarak'' bir hata yoktur.

serigrafici

🌱Yeni Üye🌱
C:\Documents and Settings\Meva\Desktop\AĞAOĞLU.jpg

kardeş bu da bi b fikir bunada bi gözat isten bo bıraılan yerler diğer yazılrı yerleştirecektim artk onuda sen yaparsın :angel:

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Bu formu bir süredir takip etmekteyim. Yani şunu anlamıyorum hep çalışmaların orasından burasından hata aranmakta şimdiye kadar sadece benim değil diğer kişilerinde yaptıkları çalışmalara olumlu tepkiler verildiğini pek görmedim. Bu burun kıvırma hastalığı nerden geliyor? Bu tartışılır ama genelde -iyi veya kötü- büyük oranda olmayacak hatalar söylenmiş. Ayrıca şunuda belirtiğim o beyaz yerler özellikle istendi ve çalışmalarımda ''matematiksel olarak'' bir hata yoktur.

Bu Forumun Amacı " İnsanlar Paylaşımlarını Yapar, Bizde Burada Paylaşımı Yapan Kişinin Çalışmasına Yorum Yaparız. Sen Müşteriye Böyle Gidersen Müşteriyi Kaybedersin. Biz Burda Bunu Engellemek İçin Hatalarını Söylüyoruz. "

Saygılarımla Mersinli33

keskin3858

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mersinli33 arkadasa katılıyorum birde matematiksel hatam yok demissin ona guldum arkadasım persfectif durusta nasıl oluyorda logolarının iki yana uzaklıgı aynı oluyor acıklarmısın bir tarafın bir taraftan daha kısa gozukmesi lazım cunku giderek uzaklasıyor ve kuculuyor. Bizde kediye kedi denir :) iyiyse zaten iyi deriz kotuysede artık bunu hazmedeceksin cunku sen paylasım yaptın ve yorumu sen istiyorsun. en son fikrimide belirteyim. hic gercekci degil cizimler acı ama gercek :(

prometheus2000

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence buradaki insanlar nekadar cok hata bulurlarsa okadar iyidir,ya yapılan hataları is bittikten sonra musteri gorurse dahamı iyi olur.profesyonel bir tasarımcı yaptıgı isi noktalamadan once mumkun oldugu kadar cok kisinin gorusune basvurur.burada isleri elimden geldigince takip ediyorum ornegin dun bir iste cok basit bir hata gordum i yerine ı yazılmıs.bunu bizim gormemiz bence iyi oldu,dusunsenize musteri size bir is veriyor i yerine ı yazıyorsunuz ve bu yazı kocaman! saatlerce calısıyorsunuz ve gozden kacıyor.karsı tarafta nasıl bir etki bırakır bu?bu hataları donem donem hepimiz yapıyoruz.sonuc olarak;bırak kim nasıl elestirirse elestirsin bu senin faydana olacaktır.kimse kimseyi asaglamıyor neticede sadece gorus beyan ediyor.daha profesyonel yaklasman lazım..Bu elestiriler uzerine, simdi yeni bir calısma yapacaksın ve o zaman iki isi yanyana koyunca anlıyacaksın.basarılar..