Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yine süper çalışmaları paylaşıma koydun kardeşim artık yoruluyorum seni takip etmekten zevkle izliyorum ama birsey kacırdımmı diye endişeleniyorum artık bunların arşivini toptan alsak olurmu acaba :angel:
yine süper çalışmaları paylaşıma koydun kardeşim artık yoruluyorum seni takip etmekten zevkle izliyorum ama birsey kacırdımmı diye endişeleniyorum artık bunların arşivini toptan alsak olurmu acaba :angel:
Arkadaşlar emin olun ki toptan paylaşmak benim için hiç bir sorunu yok. Çalışmaları toptan vermiyorum diye kıskandığımı sanmayın. Fakat burada ki bazı çalışmalara yapılan yorumlar da çalışmalar kadar değerli. Bunları okuyarak ev yorum yaparak paylaşımların asıl amacına ulaşması çok daha güzel ve yerinde oluyor. Takip eden ve yorum ya da beğenilerini yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Birde sessiz çoğunluk var. Umarım onlarda cesaretlerini toplayıp bir gün yazmaya başlarlar...