Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu broşür mü etiket mi? Etiket olamaz çok büyük. Broşürde barkoda ihtiyaç var mı? Nasıl bir çalışma olduğunu anlayamasamda güzel olmuş, özellikle resim seçimi çok iyi. Ben de bi ara yumurta aramıştım ama böyle güzel görselle rastlayamamıştım.
resim stüdyomuzda çekilip dekupe edildi bu yumurtalar. ve bu broşür olarak yapıldı adamlar etiket olarak kullanacaklar yumurta kolilerin üzerine. böyle bir çalışma siz adlandırın işte.
Muhtelemen yumurta kolilerinin üzerinde olan etiketlerden , güzel olmus hemserim sizin müsterilere bizde mi teklif versek ne )) Şaka bir yana emeğine sağlık
Sen bilirsin hemşerim ama hiç yanaşma derim çünkü bizden başkasına bastırmazlar adamlar acil baskı lazım diyorlar evden alıyorlar beni gece yarısı herkes buna gelemez kolay gelsin..
ellerinize sağlık güzel bir çalışma olmuş yalnız sağ alt köşedeki görsel yerine serpilmiş saman görseli devam ettirilmiş olsaydı nasıl bir düzen oluşurdu diye de düşünüyorum açıkçası emeğinize sağlık
resim stüdyomuzda çekilip dekupe edildi bu yumurtalar. ve bu broşür olarak yapıldı adamlar etiket olarak kullanacaklar yumurta kolilerin üzerine. böyle bir çalışma siz adlandırın işte.