Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Trvitrin Firma Tanıtım Logosu

Joymen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.trvitrin.com
Efenim yeni açılacak olan bir firma tanıtım ve ilan sitesi için yapmış olduğum logoyu değerli yorumlarınıza sunuyorum. Halkalar firmaları ifade etmekte v harfinin içindeki simge ise zamanı yani ilanları ifade etmekte. Yaparken öyle düşünmedim ama sorarsınız diye uydurdum ^_^ Verhasıl nasıl olmuş sizce ?

2sw2c.png

Son düzenleme:

fareliadam

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende çok guzel olmuş diyerek uydurayım ozaman :)
şaka bir yana logo uzerinde biraz daha çalışılırsa guzel birşey çıkabilir.

Joymen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.trvitrin.com
:) teşekkürler, peki abiler ablalar buna ne eklesemm ne cıkarsamm güzel bi logo olur. Akılda kalır millet hatta tişörtüne baskı falan yapmaya kalkışır ?:)

abdullahuysal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence bozma ama renkleri biraz daha oynayabilirsin renkler pek uymamıs gibime geldi

Joymen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.trvitrin.com
Yorumunuz için teşekkürler. Valla yapmak uzun surmedi ama cok begendiler bilmiyorum anca bu kadar olur denildi ve kullanılacakmış teyy ^_^

Freelens

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sanirim Turkcesi emzik olacakti. Yazilari kapat, bende olan cagrisim o oldu.
Yandaki emzikleri atarsan. Yazilarda birer logodur. Yani logo demek illahta firma isminin yaninda sembol olmasi gerekmiyor. V nin ustundeki kirmizi V yi atsan ve vitrin yazisindaki iki siyah noktayi kirmiz kare noktalar yapip I ya donusen harfin ust bitiminde kirmizi birakirsan, daha estetik olur. Yani siyah kalacak I harfinden tasmasin yazin. I nin icinde iki kare kirmizi nokta ve usten bloklasan..

Joymen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.trvitrin.com
Vallahi hocam sanki güzel bi şey soylediniz bencede logo illa yazının yanında şekil gerektirmez ve yazısal olarak kendini tanıtan firma logolarını daha cok severim, ama gel görki anadolu insanı çorbanın yanında soğan yemese olmuyor :)) Yazı yapsan ee resim nerde derler. E ben napim bu durumda :D Ben en iyisi bu emzikleri atim o noktaları kırmızı yapayım ama o vnin içindeki kırmızı v yi silmiyeyim çünkü dolgun gösteriyor dimi.

Freelens

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben koyma derim ama deneyebilirsinde. Yakaladigin tarz hos, sagini solunu doldurmana gerek yok. Fazlaliklari at derim.
Iyi calismalar

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yazıya 10 verilir ama simge amblem biraz anlamsızmı desem eksikmi desem yani amblemi değiştir amblem olmamış