ben size hak veriyorum. aslında konuyu başka yerlere getirip tasarımınıza olan yorumlardan uzaklaştırmak istemem, ancak bu tip yorumları çok sık görmeye başladım. ben de grafikerim, ben de bu işten ekmek yiyorum, ancak eminim sizin yaptığınız ücretsiz çalışma benim ekmeğimle alakalı değil.
bazılarının ekmeğinden olduğunu düşünenlere soruyorum; evinizde veya bir arkadaşınızın evinde kendinizin yapabileceği ölçüde bir tamir işi olduğunda tamirci/elektrikçi çağırıyor musunuz? veya evin bir odasının yeniden boyanması gerektiğinde ve elinizden geliyorsa boyacının ekmeği ile oynamayayım diyip boyacı mı çağırıyorsunuz?
zahidkoç elinden geldiğince kendisine veya yakın çevresine bu işi ücretsiz yapıyor olabilir. elbette kendi profosyonelliği sınırlarında. zaten daha kaliteli bir dizayn isteyenler eminim imkanları doğrultusunda en iyi tasarımı yaptırmak için parayı önemsemeyeceklerdir. zaten zahidkoç da eğer karşılığında para alabileceği bir iş denk gelirse eminim hakkını isteyecektir. ancak ben de olsam yakın bir dostuma bu tip bir kıyak yapmaktan çekinmem (ki benzerlerini yaşadım) ve karşılığını para ile olmasa da çok daha fazlasıyla her zaman aldım.