Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tubitak G222 birimi icin fazla ciddiyetsiz

zahidkoc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tubitak G222 birimi icin tasarlamis oldugum, ama ciddiyetsiz bulunan tasarimim... :D
tubitakbig_g222copy-1.jpg

Benzer konular

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tübitak logosunda değişiklik yapmadan yanına ekstra bir çizimle G222 çalışsan daha iyi olacakmış sanki çünkü bu tür kurumlar logoları üzerinde değişikliğe sıcak bakmazlar

zahidkoc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bir de logo icindeki G222 yi yorumlarsaniz sevinirim :)

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
G222 gerçekten güzel olmuş tübitak logosunun yanına veya yakınına yerleştirmelsin

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence uyarlama güzel olmuş. zaten tübitak logosu güzel, üzerine g222 güzel oturmuş. "ciddiyetsiz" kavramını anlayamadım. bence güzel olmuş, eline sağlık

zahidkoc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben de sizin gibi dusunuyorum ama sanirim yuvarlak kivrimlardan dolayi logoyu pek resmi bulmamislar. cok da onemli degil zaten ben hic bir tasarimdan ucret almiyorum ancak bos zamanim olursa ilgilenebiliyorum...

ajansmert

🌟Usta Tasarımcı🌟
ücret almadan bu tip tasarımlarla uğraşmanız,bu işten evine ekmek parası götürenleri üzecektir...

idgen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Logo bana göre çok karışık, sanırım g222 nin etrafındakı sıyah üstüne gelen ve beyaz daireler karıştırıyor olayı... bu boyutta belki anlaşılır gibi ama 100x100px boyutunda çok karışık duruyor.. g222 yazısı bana G222den çok bir hydrayı ( mitolojiden 3-9 başlı yılan) andırıyor... sanırım G222yi belirgin ve düz bir şekilde yazmak daha mantıklı (tübitak fontunda, yada ondan daha kalın bir şekilde)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
ücret almadan bu tip tasarımlarla uğraşmanız,bu işten evine ekmek parası götürenleri üzecektir...

Kesinlikle haklısınız...

ben de sizin gibi dusunuyorum ama sanirim yuvarlak kivrimlardan dolayi logoyu pek resmi bulmamislar. cok da onemli degil zaten ben hic bir tasarimdan ucret almiyorum ancak bos zamanim olursa ilgilenebiliyorum...

Geçiminizi ne ile karşıladığınızı öğrenebilir miyim?

zahidkoc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben insaat muhendisiyim ve grafik tasarim uzerine herhangi bir egitim almadim sadece tasarimla ugrasmaktan buyuk bir zevk aliyorum. Bu isten ekmek kazanan arkadaslari ekmeginden etmek gibi bir niyetim yok elbette, benim yaptiklarim 2 eldeki parmak sayisini gecmez bile. Cogu universite ogrencisiyken ogrenci kulupleri icin yaptigim tasarimlar, onun disindakiler ise bir yerde staj yapan ya da kendi firmasini kuran arkadaslarim icin yapmis oldugum tasarimlardir. Zaten calismalarima da baktiginiz zaman profesyonel olmadiklarini goreceksinizdir...

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben size hak veriyorum. aslında konuyu başka yerlere getirip tasarımınıza olan yorumlardan uzaklaştırmak istemem, ancak bu tip yorumları çok sık görmeye başladım. ben de grafikerim, ben de bu işten ekmek yiyorum, ancak eminim sizin yaptığınız ücretsiz çalışma benim ekmeğimle alakalı değil.

bazılarının ekmeğinden olduğunu düşünenlere soruyorum; evinizde veya bir arkadaşınızın evinde kendinizin yapabileceği ölçüde bir tamir işi olduğunda tamirci/elektrikçi çağırıyor musunuz? veya evin bir odasının yeniden boyanması gerektiğinde ve elinizden geliyorsa boyacının ekmeği ile oynamayayım diyip boyacı mı çağırıyorsunuz?

zahidkoç elinden geldiğince kendisine veya yakın çevresine bu işi ücretsiz yapıyor olabilir. elbette kendi profosyonelliği sınırlarında. zaten daha kaliteli bir dizayn isteyenler eminim imkanları doğrultusunda en iyi tasarımı yaptırmak için parayı önemsemeyeceklerdir. zaten zahidkoç da eğer karşılığında para alabileceği bir iş denk gelirse eminim hakkını isteyecektir. ancak ben de olsam yakın bir dostuma bu tip bir kıyak yapmaktan çekinmem (ki benzerlerini yaşadım) ve karşılığını para ile olmasa da çok daha fazlasıyla her zaman aldım.