Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Türk Gözlem İstasyonu (Titan -Jüpiter)

maxonesis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu da başka bir çalışmam ( Bu arada önceki forumlarda nasıl yaptığımı anlatmam istenmiş ama benim öyle anlata bilme yeteneğim yok belli başlı komutlarla yapıyorum )Beğenilerinize

tgigf2.jpg

tgi2rg1.jpg

tgi3qp9.jpg

kaplansoft

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.kaplansoft.co.cc
usta bayrağı dalgalandırabilseydin daha güzel olurdu ?

çok düz duruyo

Moderatör tarafında düzenlendi:

asdfqwer

🌱Yeni Üye🌱
evet 2 arkadaşımızada katılıyorum. TŞk

musty3ds

🏅Acemi Tasarımcı🏅
orda rüzgarın ne işi var :D

maxonesis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorumlara teşekkürler ama oradadi bayrak m e t a l resmede yakından bakarsanız anlaşıyor.

yorumlara tşk ama oradaki bayrak m e t a l :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

kaiser_07

🌱Yeni Üye🌱
oradaki bayrak m e t a l ... :D demek istemis

maxonesis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
oradaki bayrak ****l ... :D demek istemis

saol arkadaşım tercüman olmaya çalışmışsın ama seninde yazın çıkmamış benim orda yazmaya çalıştığım; ingilizce yazıyorum bu sefer iron idi bunu türkçe yazınca çıkmıyor. Neyse kolay gelsin:emo1:

begumgizem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kaplamalra baya bi çalşman lazım..dha gerçekçi render alamaya çalış..yapmacık durmasını önlemen için render motorunu deiştirmen grek..eğer mentel ray de yapıosan ayarlarını baya baya kurcalaman lazım ama çok az ayarla oynayıp harbi renderlar almak istiyosan v-ray öneririm..ayrıca o kubb gibi cam fanusada cam görüntüsü vermek içn renk verip opacity'i düşürmen yetmez raytrace vericeksin iş kabaca hallolucak ztn..

maxonesis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kaplamalra baya bi çalşman lazım..dha gerçekçi render alamaya çalış..yapmacık durmasını önlemen için render motorunu deiştirmen grek..eğer mentel ray de yapıosan ayarlarını baya baya kurcalaman lazım ama çok az ayarla oynayıp harbi renderlar almak istiyosan v-ray öneririm..ayrıca o kubb gibi cam fanusada cam görüntüsü vermek içn renk verip opacity'i düşürmen yetmez raytrace vericeksin iş kabaca hallolucak ztn..

yorumlarına teşşekürlerde benim bu çalışmada gerçek render alma gibi çabam yoktu öylesine hızlıca yapılmış bir çalışma yoksa v-ray kullanıyorum bu arada bu da standart default render :emo1: