Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Türk Telekom'a saygılar...

pseudo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dün sabah youtube a girmeye çalışırken malum mahkeme kararı yazısıyla karşılaştım,dns değişikliği de işe yaramadı,proxy falan derken bir 15 dakika falan uğraştım siteye girebilemek için,hazır 15 dakika uğraşmışken bir 5 dakikayı da aşağıdaki afişe ayırdım... Bu arada bu adresten youtube a ulaşabilirsiniz.
ttnetbv2.jpg

Son düzenleme:

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
Evet protesto edilesi bir durum..Adamlar biliyor zayıf noktamızı 3-5 yem atıyor bizde avlanıyoruz ve mahrum kalıyoruz ne yazık ki..
Bi'farkında olabilsek,bizi rencide edici küçük düşüren videolara bırak misilleme videolar hazırlamayı onların videolarına tıklamasak daha güzel bir cevap olacak..

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
afiş sade ve hoş olmuş ellerine sağlık

Operadevil69

Kreatif direktör
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.instagram.com
Açıkcası bu kararın neden alındığını bilmiyorum ama şu var çirkin saldırılarda bulunuluyor belki o yüzden dolayı mı kapatıldı diye düşünüyorum...
Ya bu interneti başımıza getirmeyecektiniz ya da kesmeyecektiniz... Açıkcası bu tür oyunlara hiç gerek yok.

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışma çok şık olmuş ellerinize, fikrinize sağlık.

Arkadaşlar, biraz geniş düşünün lütfen! Ülke gündemine Ergenekon denilen bir dava oturmuşken, Youtube'da savcıların, emekli ve halen görevde olan generallerin açıklamalarının gizli ses kayıtları bir bir patlarken, Youtube'un kapatılması, kapatılma nedeni olan söz konusu kaydın silinmesine rağmen açılmaması, %47'lik iktidar partisine kapatılma davası açılması...
Sizce bunların hepsi bir tesadüf mü?
Yoksa ben çok mu komplocu düşünüyorum?

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
eger atama biri dil uzatıyorsa cezalandırılmalıdır bence mahkeme kararında sonuna kadar haklı turklugu ve atatürkü küfürlere bogan videolar içeren bir siteninde bizim sırtımızdan para kazanması ne akdar dogru iszce.?

kaldırsınlar o çirkin ve asılsız videoları rahat rahat girelim sorun talep edildiği halde site yönetimi tarafından kaldırılmayan videolardır ..
bir kaç adinin koydugu

kimse ne atama ne vatanıma dil uzatamaz herkes cezasını çekmeli bence....

ErSwaT

🌱Yeni Üye🌱
Videoların kaldırıldığını nerden biliyorsunuz..Ben birçok yerde pkk propagandası yapan Türkleri ve Atalarımızı yerin dibine sokan videolar,üyelikler gördüm bence kapatılması Türkiyede bir sorun teşkil etmez o web sitesi yöneticilerini alakadar eder ve onlar için kötü bir durum.

İlla youtube gibi bir site istiyorsanız pikniktube.com adresinden gereken videoları paylaşıp , izleyebilrsiniz....

pseudo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışma çok şık olmuş ellerinize, fikrinize sağlık.

Arkadaşlar, biraz geniş düşünün lütfen! Ülke gündemine Ergenekon denilen bir dava oturmuşken, Youtube'da savcıların, emekli ve halen görevde olan generallerin açıklamalarının gizli ses kayıtları bir bir patlarken, Youtube'un kapatılması, kapatılma nedeni olan söz konusu kaydın silinmesine rağmen açılmaması, %47'lik iktidar partisine kapatılma davası açılması...
Sizce bunların hepsi bir tesadüf mü?
Yoksa ben çok mu komplocu düşünüyorum?

%100 katılıyorum görüşlerinize.

Videoların kaldırıldığını nerden biliyorsunuz..Ben birçok yerde pkk propagandası yapan Türkleri ve Atalarımızı yerin dibine sokan videolar,üyelikler gördüm bence kapatılması Türkiyede bir sorun teşkil etmez o web sitesi yöneticilerini alakadar eder ve onlar için kötü bir durum.

İlla youtube gibi bir site istiyorsanız pikniktube.com adresinden gereken videoları paylaşıp , izleyebilrsiniz....

Dünyada bu siteye erişimi engelleyen 5 ülkeden biriyiz,devekuşu mantığıyla gömün kafanızı kuma kumun altından da pikniktube'deki videoları izlersiniz,yarın bir gün bir mahkeme kararı da o siteye çıkana kadar.

imza toplayalımı çalışma güzel
teşekkür ederim,imza ile ilgili olarak maalesef bir sonuç alabileceğimizi sanmıyorum,aynı postun altında bir sürü farklı kafa,değişik düşünce.

atatürkü küfürlere bogan videolar içeren bir siteninde bizim sırtımızdan para kazanması ne akdar dogru iszce.?

'' Atatürk'ü '' yazmak istediniz sanırım,bu kadar hassas olduğunuz bir konuda,imlanıza biraz daha özen gösterseydiniz keşke...

afiş sade ve hoş olmuş ellerine sağlık
teşekkür ederim

berguvan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eger atama biri dil uzatıyorsa cezalandırılmalıdır bence mahkeme kararında sonuna kadar haklı turklugu ve atatürkü küfürlere bogan videolar içeren bir siteninde bizim sırtımızdan para kazanması ne akdar dogru iszce.?

kaldırsınlar o çirkin ve asılsız videoları rahat rahat girelim sorun talep edildiği halde site yönetimi tarafından kaldırılmayan videolardır ..
bir kaç adinin koydugu

kimse ne atama ne vatanıma dil uzatamaz herkes cezasını çekmeli bence....

Kardeş bu video kaldırılmış afişin altındaki açıklamayı okursan anlarsın :D

ErSwaT

🌱Yeni Üye🌱
Dünyada bu siteye erişimi engelleyen 5 ülkeden biriyiz,devekuşu mantığıyla gömün kafanızı kuma kumun altından da pikniktube'deki videoları izlersiniz,yarın bir gün bir mahkeme kararı da o siteye çıkana kadar.

Arkadaşım youtubeyi kafanda o kadar büyütmüşsün ki sanki sanal alem youtube olmadan , kurulmadan önce yokmuş ,sanki sanal alemde youtube olmadan hiç bişey yapılmaz yani teknolojiyi youtubeye bağlamışsın kafanda..Asıl senin yaptığın kuma gömmek kafayı..

Kaç kez atamıza dedemize dil uzattılar ve birçok kişi bunu zevkle izledi bayrağımızı yerin dibine soktular ve oranın hiç bir yöneticisi o kadar maillere hiç bir şekilde cvp yazmadı veya kaldırmadı o videoları...Pkk propagandaları yapıldı yine hiç bir şekilde sınırlama getirilmedi.

Gelmiş burda youtube açılsın diye münakaşa yapıyorsunuz.
Pikniktube izlerim evet orda hiç yoktan aşşalayıcı videolar yok ve ayrıca Türk yapımı profesyonel bir video sitesi,gerçek anlamda kaliteli bence..Buna destek vermeniz lazımken propaganda yapan sitelerin açılması için elinizden geleni yapıyorsunuz.

Bayrağımız,Atamız bu kadar kolay ayaklar altına alınmamalı bunun bir bedeli olmalı sen youtube ile doğmadın ama bu bayrak ve vatan ile bu vatan topraklarında doğdun..O yüzden abartıp youtube meraklısı olmayın bence..

Saygılarla...

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
bu yutup sadece bir tanesi............!
şöyle bi düsünün ve bakın bakalım baska nasıl sana atana ülkene kimler saygısızlık yapıyor.....
sadece yutubun kapanmasıyla hallolacaksa KABUL!!!!
(ki bunlar sanaldada deil gercek hayatta yapılıyor gıkımız çıkıyor mu peki...)

pseudo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu yutup sadece bir tanesi............!
şöyle bi düsünün ve bakın bakalım baska nasıl sana atana ülkene kimler saygısızlık yapıyor.....
sadece yutubun kapanmasıyla hallolacaksa KABUL!!!!
(ki bunlar sanaldada deil gercek hayatta yapılıyor gıkımız çıkıyor mu peki...)

Sonuna kadar haklısınız...

Arkadaşım youtubeyi kafanda o kadar büyütmüşsün ki sanki sanal alem youtube olmadan , kurulmadan önce yokmuş ,sanki sanal alemde youtube olmadan hiç bişey yapılmaz yani teknolojiyi youtubeye bağlamışsın kafanda..Asıl senin yaptığın kuma gömmek kafayı..

Kaç kez atamıza dedemize dil uzattılar ve birçok kişi bunu zevkle izledi bayrağımızı yerin dibine soktular ve oranın hiç bir yöneticisi o kadar maillere hiç bir şekilde cvp yazmadı veya kaldırmadı o videoları...Pkk propagandaları yapıldı yine hiç bir şekilde sınırlama getirilmedi.

Sanal alemin ne olup ne olmadını anlatmayın bana,10 yıldır profesyonel olarak bu işin içerisindeyim,siz internetle tanıştığınız zaman ben php kodluyordum büyük ihtimalle.

Anlaşılamayan şey şu;mesele youtube falan değil, C3ng0'nun da dediği gibi youtube bu saçma sapan uygulamalara maruz kalan sitelerden bir tanesi,sizin zihniyetinizdekiler artarak çoğaldığı sürece bir de bakacaksınız ki internet zaman.com.tr den ibaret.

Aynı videoyu pikniktube a da koysalar o sitenin akibeti aynı olacak,benzer bi örnek vereyim,mesela sizin internet bağlantınızı da abuk subuk şeyler yazdığınız için kapatsalar ben bundan da rahatsız olurdum.

Youtube da hissem olduğunu falan düşünmüyorsunuz değil mi? :>

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆

Gelmiş burda youtube açılsın diye münakaşa yapıyorsunuz.
Pikniktube izlerim evet orda hiç yoktan aşşalayıcı videolar yok ve ayrıca Türk yapımı profesyonel bir video sitesi,gerçek anlamda kaliteli bence..Buna destek vermeniz lazımken propaganda yapan sitelerin açılması için elinizden geleni yapıyorsunuz.

Bayrağımız,Atamız bu kadar kolay ayaklar altına alınmamalı bunun bir bedeli olmalı sen youtube ile doğmadın ama bu bayrak ve vatan ile bu vatan topraklarında doğdun..O yüzden abartıp youtube meraklısı olmayın bence..

Saygılarla...

kardeş söylediğin son noktaya kadar katılıyorum sana artık şu amerikan emperyalizminden biran önce kurtulalım türküz diyoruz ama lafta nedemişler türkün türkten başka dostu yoktur okadar çok video seyretmek istiyorsanız girin pikniktubeye seyredin

saygılar.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Konu farklı yerlere doğru gidiyor. Yapılan çalışma ile bir leştiriniz varsa yapınız. Aksi taktirde konuyu kapatmak zorunda kalacağım.

pskhe

🌱Yeni Üye🌱
iyi bir çalışma olmuş emeğine sağlık

frstyl

🌱Yeni Üye🌱
Çok sade bir çalışma, güzel olmuşş
başarılarr

ayyildiz76

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Video kaldırıldığı halde siteye giriş yasağının devam etmesi çok saçma.
Afiş hoş olmuş ;)