Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Türkiye - İsveç Denemem

TurquT37

🌱Yeni Üye🌱
vZRzE.png

,

Yeni Başladım Arkadaşlar.İlk Çalışmam Nasıl Olmuş ? :)

ddenizoglu

🌱Yeni Üye🌱
Arka plan rengin çok kötü bi seçim. Font seçimin arka plan renginden bile kötü. Ya da şöyle yapalım tasarımı tamamen geçelim yeni başlamışsın olabilir bunlar ama en büyük eleştirim mantık hatasından gelecek. Türkiye - İsveç maçı için afiş yapıyosun ama Türkiye Milli Takımı adına koyduğun Arda Turan'ın forması Atletico Madrid' e ait ve İsveç Milli Takımı adına koyduğun Zlatan Ibrahimović'in üstünde Deparis Saint Germain forması var. Bana bunda ki mantığı söyler misin?

grafikon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Türkçede Basarilar diye bir şey yok Başarılar var türkçe karakterleri düzeltmen gerek

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arka plan rengin çok kötü bi seçim. Font seçimin arka plan renginden bile kötü. Ya da şöyle yapalım tasarımı tamamen geçelim yeni başlamışsın olabilir bunlar ama en büyük eleştirim mantık hatasından gelecek. Türkiye - İsveç maçı için afiş yapıyosun ama Türkiye Milli Takımı adına koyduğun Arda Turan'ın forması Atletico Madrid' e ait ve İsveç Milli Takımı adına koyduğun Zlatan Ibrahimović'in üstünde Deparis Saint Germain forması var. Bana bunda ki mantığı söyler misin?

Tam da bunu yazacaktım çok doğru bir tespit bence işe ilk olarak buradan başlamak lazım renk, font vs. son nokta önemli olan çalışmanın yapılış amacı (milli maç) ve algı...