Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Turlev için yaptığım logo çalışmaları

enesburak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ne dersiniz sizce kazanma şansım var mı? :)
Hakeden kazanır inşallah az para değil gözlerim fırladı yerinden :D

beykozlojistik01tu4.jpg

beykozlojistik02qu1.jpg

beykozlojistik03mu8.jpg

HERKESE İYİ ŞANSLAR...

Moderatör tarafında düzenlendi:

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
bende geöndermiştim 3 tane türleve
senin 2. logon iş yapabilir insan figüründen genç ağaç eğitimi anlatabilir
ama diğerleri için olumsuz düşünüyorum

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
bencede 2. dışında diğerleri çok ii bence sansın var dikkate alınacak çalışmalar emeğine sağlık

enesburak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tşk ederim hakeden kazansın pazartesi toplantı yapıp salı internet sitesinde yayınlanacakmış...

barisk

🌟Usta Tasarımcı🌟
2. bnce gayet gzl eline sağlık :)

sibelsu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence 1 güzel ama zaten amblem var beykoz yazısını sade kullansan daha hoş olmaz mı?

mailadresilazim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bende gönderdim ancak böyle renk türlerinden değil acaba yanlışmı yaptık birde renklerini yazmadım sonucta kendi sitelerinde renk kodlarını yazın demiyordu

ÖzSoft

🏅Acemi Tasarımcı🏅
s.a. hocam çok güzel çalışmalar kazanma şansın yüksek bende göndermiştim umutluydum fakat seninkileri görünce kazanma şansımın sıfır olduğunu anladım.inşallah kazanırsın hak eden ve ihtiyacı olan kazansın...
ben daha çok klasik üniv. veya yüksekokul logoları gibi yuvarlık bi tasarım yapmıştımm..
püfff.

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
s.a. hocam çok güzel çalışmalar kazanma şansın yüksek bende göndermiştim umutluydum fakat seninkileri görünce kazanma şansımın sıfır olduğunu anladım.inşallah kazanırsın hak eden ve ihtiyacı olan kazansın...
ben daha çok klasik üniv. veya yüksekokul logoları gibi yuvarlık bi tasarım yapmıştımm..
püfff.

sanki bu arkadaşınkiler kazanmış gibi konustun ne biliyosun seninkilerin seçilmiceğini hem yuvarlak olan logolar tercih edilir çogunlukla üniversite logolarında

gokhanrecepyeter

🌱Yeni Üye🌱
artık çok strest basmaya başladı.ben ilkine giricektim ancak iptal edildi dendi tarihte yapılmış seçilmemiş yeniden yapıldı.baştan bi otorite boşluğu baştan sağmacılık var.İnşallah hakeden ihtiyaçı olan kazanır..2,5 aya yakın uğraşıyorum afişini bile okulumuza ben asmıştım.:D

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
artık çok strest basmaya başladı.ben ilkine giricektim ancak iptal edildi dendi tarihte yapılmış seçilmemiş yeniden yapıldı.baştan bi otorite boşluğu baştan sağmacılık var.İnşallah hakeden ihtiyaçı olan kazanır..2,5 aya yakın uğraşıyorum afişini bile okulumuza ben asmıştım.:D

bende daha önce defalarca logo yarışmalarına katıldım ama %90 ında 1. liğe layık eser bulunamadı diye açıkladılar yani bunların amacı reklam yapmak inşallah türlevinki öyle değildir

graface

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1 ile 2 yi farklı yorumlamışsın. 3. de 1 ve 2 yi birleştirmişsin yorumlarında. Daha iyilerini yapabilirler üzgünüm.. İyi şanslar...

gokhanrecepyeter

🌱Yeni Üye🌱
bende daha önce defalarca logo yarışmalarına katıldım ama %90 ında 1. liğe layık eser bulunamadı diye açıkladılar yani bunların amacı reklam yapmak inşallah türlevinki öyle değildir

Valla usta az önce aradım bunu yüzüne karşı soyledım reklam amaclı cok yarışma oluyor die bizim için geçerli değil dedi bakalım hayırlısı olsun :wink: