Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Twilight (Alacakaranlık)

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
twilightmovieposterhl4.jpg

Yönetmen: Catherine Hardwicke

Oyuncular: Kristen Stewart, José Zúñiga, Billy Burke, Robert Pattinson, Kellan Lutz, Ned Bellamy, Elizabeth Reaser, Sarah Clarke, Peter Facinelli, Cam Gigandet, Nikki Reed, Michael Welch, Justin Chon, Jackson Rathbone, Rachelle Lefevre, Stephenie Meyer, Taylor Lautner, Christian Serratos, Ashley Greene, Anna Kendrick, Matt Bushell, Brianna Womick, Gil Birmingham, Gavin Bristol, Trish Egan, Katie Powers, Ayanna Berkshire, Catherine Grimme, Sean Mcgrath, Hunter Jackson, Alexander Mendeluk, Bryce Flint-sommerville, Solomon Trimble, Gregory Tyree Boyce, Edi Gathegi

Senaryo: Melissa Rosenberg, Stephenie Meyer (Kitap)

Müzik: Carter Burwell, Claude Debussy, İron And Wine, Linkin Park

Gör.Yönetmeni: Elliot Davis, Carter Burwell

Tür: Aksiyon, Fantastik, Gerilim, Gizem, Korku, Romantik
Yapım: 2008, ABD
Süre: 122 dakika

On yedi yaşındaki Isabella Swan babası Charlie ile birlikte yaşamak üzere küçük bir kasaba olan Forks, Washington'a taşınır. Burada yüz sekiz yaşında bir vampir olup, on yedi yaşında görünen gizemli sınıf arkadaşı Edward Cullen ile tanışır. Edward'ın ilk başlarda romantizmden uzak durmaya çalışmasına rağmen sonrasında birbirlerine aşık olurlar. Üç göçebe vampir James, Victoria ve Laurent geldiğinde Bella'nın hayatı tehlikeye girer ve Edward'ın ailesi Alice, Carlisle, Esme, Jasper, Emmett ve Rosalie onun hayatını çok geç olmadan kurtarmak için uğraşırlar.

Bugün izlediğim bir film,tarzınız nedir bilemiyorum ama ben çok beğendim,tavsiye ederim:)

Benzer konular

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Cumartesi günü mutlaka gideceğim..Paylaşım için teşekkurler.

Son düzenleme:

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Mükemmel ötesi bir film...

donie

🌟Usta Tasarımcı🌟
gerçekten çok güzel bir filmmiş abartılıyor sanıyordum ama izlediğime değdi türü sevenlere kesinlikle tavsiye ederim hatta sevmeyenlerin bile ilgisini çekebilir bir çok yönüyle:angel:
paylaşım için teşekkürler

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel bir filme benziyor, gitmek lazım :)

Teşekkürler paylaşım için.

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok farklı bi havası var bence kaçırma.

zeyzep

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3 defa izledim ve 3 kitabınıda (alacakaranlık, yeni ay ve tutulma)
bir solukta okudum bitirdim ki kolay kitap okuyan biri değilimdir :smile:
izledikten sonra okumak daha büyük bir haz bence hem izlemenizi hemde okumanızı tavsye ediyorum.
gerçekten çok güzel

paylaşım için teşekkürler:angel:

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Rica ederim.Ben kitaplarını okumamıştım ,ama filmin devamı gelecekmiş sanırım,inşallah öyle olur.Hala izlememiş olanlarımız varsa tavsiye edilir.

zeyzep

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Rica ederim.Ben kitaplarını okumamıştım ,ama filmin devamı gelecekmiş sanırım,inşallah öyle olur.Hala izlememiş olanlarımız varsa tavsiye edilir.

evet 2. film yeni ay yaza doğru gelicek diye duydum ve 4.kitabın türkceside öyle ben baya ince takip etmeye çalısıyorum bu iyi haber kötüsüde şu 5.kitap tam yazılmadı fakat yazılan kısımlar ingilizce olarak internete sızdırılmış tam bitmedi için yazılar ufak değistrmeyle devam edebilir yazar bilmiyorum umarım devamı gelir.

kitaplarıda tavsiye edrm bilgilknur :wink:

Gülsüm ÖZER

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yorumları okuyunca ilgimi çekti açıkçası. Merak ettim.
Paylaşım için teşekkürler.

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
evet 2. film yeni ay yaza doğru gelicek diye duydum ve 4.kitabın türkceside öyle ben baya ince takip etmeye çalısıyorum bu iyi haber kötüsüde şu 5.kitap tam yazılmadı fakat yazılan kısımlar ingilizce olarak internete sızdırılmış tam bitmedi için yazılar ufak değistrmeyle devam edebilir yazar bilmiyorum umarım devamı gelir.

kitaplarıda tavsiye edrm bilgilknur :wink:

Kitap okumayı severim,ilk işim ismini verdiğin kitapları almak olucak:) Bu konuyla ilgili başka haberler alırsan paylaş olurmu?

Yorumları okuyunca ilgimi çekti açıkçası. Merak ettim.
Paylaşım için teşekkürler.

Hala gösterimde mi bilmiyorum ama eğer öyleyse izle bence,değilsede vcd sini alabilirsin sanırım.Ben başka bir filme niyetlenerek gitmiştim ama ona yer bulamayınca bu filmi mecburiyetten izlemiştim,ama iyiki öyle olmuş.

zeyzep

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kitap okumayı severim,ilk işim ismini verdiğin kitapları almak olucak:) Bu konuyla ilgili başka haberler alırsan paylaş olurmu?

Hala gösterimde mi bilmiyorum ama eğer öyleyse izle bence,değilsede vcd sini alabilirsin sanırım.Ben başka bir filme niyetlenerek gitmiştim ama ona yer bulamayınca bu filmi mecburiyetten izlemiştim,ama iyiki öyle olmuş.

tabiki paylaşırım :smile:
vcd ben bulamadm henüz alıcam o kadar izlememe rağmen :rofl:

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Gelsin tabiki gelmeli 2. :)

Tadı damağımızda kaldı bitti öyle :)

Harika ötesi...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Duygusal vampir filmimi olur da demeyin..İzleyin..
(Vasat kısımlar klişe vampir hikayelerini boşa çıkartıyor..) gündüz dolaşması, vücudunun pırıldaması (bu çocukta cevher var vay be deniyor:p), uyumaması..ama flört aşamasında ki tüm çiftlere tavsiye bir filmdir..