Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ufaktan bi logo çalışmam ekerler baharat

sorewolf42

🌱Yeni Üye🌱
ABz1D.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Republican

🏅Acemi Tasarımcı🏅
içinde bir arı ve bal peteklerinin olduğu logo baharattan çok bal imajı vermiyormu sizce?

sorewolf42

🌱Yeni Üye🌱
bal işine ağırlık verdikleri için böle bişey yaptım

mmm_m

🏅Acemi Tasarımcı🏅
"- Ufaktan bi logo çalışmam EKERLER BAHARAT
- içinde bir arı ve bal peteklerinin olduğu logo baharattan çok bal imajı vermiyormu sizce?
- bal işine ağırlık verdikleri için böle bişey yaptım"
memleket hallari xD

skystar

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.muratozcan.org
Genel olarak güzel ve bu işi bilmeyen insanlar gidipte arka plandaki bal peteğini görmezler bile :))))

Ahmet Gezer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ahmetgezer.net
Firmanın kendi markasını yaratma sıkıntısı heralde yani bahar ve bal konusu biraz tezat durum ama bu grafikeri ne kadar bağlar firmadan bu istek geldiğinde orası ayrı tabi =) ama bence hem ambalajlarda ve diğer kullanım alanlarında hoş durabilcek bir logo çalışması.ama dediğim ekerler balcılık daha iyiymiş =) bide o ufaktan bir logo çalışmam başlığına anlam veremedim =)

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Renklerle ilgili bir sorun var galiba çok basit durmuş renkler biraz daha ağırlaştırabilirsin renkleri.

Başarılar kolay gelsin

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
M:Müşteri
G: Grafiker

M-Abi şimdi bize bi logo lazım...
G-Yapalım abi...
M-şimdi şöyle biz aslında bal üretimi yapıyoruz ama bu ara baktık baharat işinde de tatlı para var gibi geldi bize. Ama bi yandan da ya bu baharat işiniz kıvıramazsak diye tırsıyoruz.
G-Yani???
M-Şimdi sen bize bala göre bi logo yap ama onun altına baharat da yazıp baharat firması için de kullanalım. Baktık tuttu baharat işi ona da ayrıca logo yaptırırız...
G-İyi madem... :S

yurdumdan tipik bir müşteri grafiker diyaloğu yaşanmış sanırım... :D

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
M:Müşteri
G: Grafiker

M-Abi şimdi bize bi logo lazım...
G-Yapalım abi...
M-şimdi şöyle biz aslında bal üretimi yapıyoruz ama bu ara baktık baharat işinde de tatlı para var gibi geldi bize. Ama bi yandan da ya bu baharat işiniz kıvıramazsak diye tırsıyoruz.
G-Yani???
M-Şimdi sen bize bala göre bi logo yap ama onun altına baharat da yazıp baharat firması için de kullanalım. Baktık tuttu baharat işi ona da ayrıca logo yaptırırız...
G-İyi madem... :S

yurdumdan tipik bir müşteri grafiker diyaloğu yaşanmış sanırım... :D

1945'ten beri denilmiş ama.. Köklü firma.. :D

sorewolf42

🌱Yeni Üye🌱
resmen topa tuttunuz hiç bizaman unutmayan arı binbirçiçekten faydalanır ve şifalıdır baharat sektörünü iyi incelemeniz lazım geliyor bana arı orda bi sembol sonuçta

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
belki de buradaki mantık "acı tatlı günlerimiz oldu" :D:D

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
öncelikle emeğinize sağlık. şahsi düşüncelerim, renkler görünümü çok basitleştiriyor. bal/petek dediğinize göre alaka var sanırım. ama bence çok saçma görüntü. aynı çatı altında balda üretiyorsa bir logoda iki mesaj vermek zorunluluk mu yani? bence bu çok sorunlu görünüyor. tamamiyle. bu yüzden birazdaha düşünmenizi öneririm.

birde merak ediyorum
bu firma baharatta üretiyor ya şimdi
eğer bu firmaya bal ambalajı çalışcak olsaydınız ona da kırmızı acı biber resmi koyarmıydınız?

Republican

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öncelikle emeğinize sağlık. şahsi düşüncelerim, renkler görünümü çok basitleştiriyor. bal/petek dediğinize göre alaka var sanırım. ama bence çok saçma görüntü. aynı çatı altında balda üretiyorsa bir logoda iki mesaj vermek zorunluluk mu yani? bence bu çok sorunlu görünüyor. tamamiyle. bu yüzden birazdaha düşünmenizi öneririm.

birde merak ediyorum
bu firma baharatta üretiyor ya şimdi
eğer bu firmaya bal ambalajı çalışcak olsaydınız ona da kırmızı acı biber resmi koyarmıydınız?

benim de belirtmek istediğim buydu. bir logonun her zaman gerizekalıya anlatır gibi direkt olarak firma adı ve/veya iş koluyla ilgisi olmasına gerek yok , ama aynı zamanda başka birşeylede ilgili olmamalı.

Ahmet Gezer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ahmetgezer.net
Mgyknt sorusuna katılıyorum bende tabi diğer yorumumda da söylediğim gibi sizden bu istenmişse zaten yapıcak birşey yok yani.Ben o firma adına sadece şunu söylemek istiyorum uzaktan gözüme çarptığında onun bal ile ilgili bir ürün olduğunu düşünürüm eğer ihtiyacım baharatsa es geçerim büyük marketlerde reyonlanıyorlar ama küçük bakkallarda pek bu şans olmuyor bu yüzden biraz eleştirdim firmayı =) dediğim gibi tasarım hoş bence kötü değil grafiker olarak sizin seçiminizse mantık hatası var bence sen ben tamam baharatçılığı araştıralımda markete gelen mahmut napsın =)