mustafaayigitt
🌱Yeni Üye🌱
Üniversite Öğrencisi - Freelance - Part-Time iş arıyorum. //
Aranan Şehir: Türkiye Geneli
Program/Seviye: Adobe Photoshop - Çok iyi
Adobe Indesign - İyi
Freehand - İyi
Indesign - Başlangıç
İş deneyimi ve içeriği: 2012 yılı - Güzel Sanatlar Matbaası Stajyer Grafiker - 1 sene.
Diğer Freelance çalışmalar..
Çalışma Şartları: Yarım Zamanlı (Part Time)
Askerlik Durumu: Yapmamış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar: Örnek çalışmalarım istenirse maile atabilirim.
İşle ilgili açıklama: Merhaba, 20 yaşında öğrenciyim. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinde okuyorum. Lisemi grafik-tasarım bölümü üzerine okudum ve bitirdim. İş yeri açma belgem var. Şuanda öğrenimime destek olmak amacıyla freelance işler arıyorum, eğer anlaşılırsa part-time olarak da çalışabilirim. Dekupe, afiş tasarımı, logo tasarımı, menü tasarımı, özel isteğe bağlı tasarımları hızlı ve temiz bir şekilde yapıp teslim edebilirim. Karşılıklı güven ve saygı çerçevesinde çalışmak birinci önceliğim. İlgilenenler e posta gönderebilirler.
E-posta: mustafaayigitt@hotmail.com
Aranan Şehir: Türkiye Geneli
Program/Seviye: Adobe Photoshop - Çok iyi
Adobe Indesign - İyi
Freehand - İyi
Indesign - Başlangıç
İş deneyimi ve içeriği: 2012 yılı - Güzel Sanatlar Matbaası Stajyer Grafiker - 1 sene.
Diğer Freelance çalışmalar..
Çalışma Şartları: Yarım Zamanlı (Part Time)
Askerlik Durumu: Yapmamış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar: Örnek çalışmalarım istenirse maile atabilirim.
İşle ilgili açıklama: Merhaba, 20 yaşında öğrenciyim. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinde okuyorum. Lisemi grafik-tasarım bölümü üzerine okudum ve bitirdim. İş yeri açma belgem var. Şuanda öğrenimime destek olmak amacıyla freelance işler arıyorum, eğer anlaşılırsa part-time olarak da çalışabilirim. Dekupe, afiş tasarımı, logo tasarımı, menü tasarımı, özel isteğe bağlı tasarımları hızlı ve temiz bir şekilde yapıp teslim edebilirim. Karşılıklı güven ve saygı çerçevesinde çalışmak birinci önceliğim. İlgilenenler e posta gönderebilirler.
E-posta: mustafaayigitt@hotmail.com