Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

uzman grafik tasarım logo

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
farklı ancak baştaki lale imajı u dan çok uzaklaşmış logoyu anlayabilmek için adının uzman olduğunu önceden bilmek gerekiyor. renkler yumuşak siyah sert olmuş sanki.... mat ama yumuşak bir mavi olabilir mesala ellerine sağlık.

omerayar

🌟Usta Tasarımcı🌟
u harfindeki düşünce güzel ama çalışmana uzak kalmış yani ZMAN gibi okunuyor.farklı renklerle daha doğrusu koyu renklerle denesen belki olabilir.başarılar diliyorum

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
katılıyorum u dan uzak kalmış şekil zman die okunuyo sanırım hayali bi çalışma o şekli kullanıp ismi değitirebilirisn yeşil ve sarı güzel olmuş aslında eline sağlık

Grfkrcik

🌱Yeni Üye🌱
yorumlarınız için sağolun. Şöyle bi değişiklik yaptım....

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
yorumlardan sonra yapabildiğin değişikli buysa hiç yapma istersen..bırak dağınık kalsın..

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Fikir olarak üstüne gidilebilir bir düşünce ama uygulama olarak bir kaç deneme daha yapmalısınız.Renklerin uyumu çok güzel.Emeğinize sağlık.
Yorumlardan olumlu sonuçlar çıkaran birini görmek sevindirici.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
lale benim en sevdiğim çiçek! kesinlikle vazgeçme lalenden. ama ne olur orada bir şekilde ben u harfiyim diyen birşey olsun:D yaprakları kapatabilirsin belki... ya da u koy lalen yine kalsın bir şekilde... ama zman değil uzman okunsun yalnız ikinci de hoş olmuş cidden ellerine sağlık

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
ellerine saglık çok hoş olmuş ama tum arakdaşların dediği gibi u harfi olarak algılanmıyor lale bence lalenin içine değil de sadece alt kısmın dış kenarlarına komple bir stroke uygularsan siyah renkte daha belirgin olacak gibi lalenin dış çizgileri u harfini anımstıyor ama iç kısmı bozuyor stroke la bunu giderebilirsin die dusunuyorm bu sorunlar giderse eger çok guzel bir çalışma olacağına inanıyorm başarılar

Laquinta

🌱Yeni Üye🌱
iyi düşünce ama laleyi u olarak tam olarak yansıtamamışsın, iyi çalışmalar

Grfkrcik

🌱Yeni Üye🌱
yorumlarınızı dikkate alarak birde böyle yaptım. inşallah bu sefer olmuştur :smile:

dgul79

🏅Acemi Tasarımcı🏅
uzman derken....u harfi düşük kalmış..güzel düşünmüşsün laleyi anımsatıyor :D ama biraz daha uğraş verebilirsin