Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

vektör formatındaki resimleri siteme koymak hakkında yardım lütfen.

Rictusempra

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
ataktrafik.trtc.biz
merhaba üstadlarım! bu forumda henüz çok yeniyim, lütfen mesajımda bir kusur veya ihlal olursa şimdiden affola. ben web siteleri dizaynı işleriyle uğraşıyorum, ayrıca bu forumdan da inanılmaz güzel vektör clipartlar indirdim ve adobe illustator ile onları açıyorum, siteme de koymak istiyorum bu vektörleri. fakat adobe illustrator da nasıl seçip (arka plan olmadan) sitemeye yerleştireceğimi bilmiyorum. grafik editör olarak da corel photoimpactX3 kullanıyorum, buraya koyamıyorum resimleri arka plansız. lütfen bana yardım edin, ilginiz ve cevaplarınız için çok teşekkürler şimdiden.
saygılarımla.
:iloveyou:

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
Vectorel objeleri birtek Flash web sitelerinde aktif olarak kullanabilirsin.. Diğer ; Asp, Php, Html, Xhtml vs. gibi web dillerinde ise sadece görsel olarak jpg, gif ve png olarak kullanabilirsin.. Eğer zeminsiz kullanmak istiyorsan objeni, Tiff kaydedip Transparan background yapip photoshop'ta açmalisin, oradan da png olarak arkası transparan kaydedebilirsin..

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Dostum şahsen ben Illustrator da açıp psd rgb 72 dpı kaydedip photoshopa yolluyor orda düzenliyip web siteme atıyorum.

Sende Ps yoksa png 72 dpı kaydedip photoimpactx3 atabilirsin.

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
Selamlar, photoimpactx3 nasıl bir programdır bilmiyorum, fakat web dizayn ile uğraşıyorum diyorsan, sanırım Fireworks veya Photoshop'a atılmalısın :) Nitekim ben fireworks kullanıyorum... Objeni illustrator'dan direkt photoshop veya fireworks e aktarıp transparent gif veya png olarak export etmen gerekir.. yanılmıyorsam illustrator'da ctrl+c ile kopyaladığın herhangi birşeyi fireworks'e direkt ctrl+v ile vektörel bir şekilde aktarabiliyorsun..

kolay gelsin.

erdemcagla

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.erdemcagla.com
illustrator ve photoshop arasındaki senkronizasyon çok iyidir. Fireworks ü bilmiyorum. Direkt ctrl+v dediğinde ps ye arkaplansız olarak gelecektir. Tasarımını slice ile kesip save as for web yapacaksın sonrası DW.