Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bana vektörel tuğla lazım birkaçtane buldum ama ne yazık ki aradığım gibi bişey çıkmadı. Eğer arşivinizde varsa benimle paylaşırmısınız elinizdeki tuğla vektörellerini.
Konuyu Logo İstek bölümüne değil de vektörel bölümüne açarsanız daha iyi olur, yoksa birazdan o tuğlalar kafanıza düşer benden söylemesi kaskınızı takın.
Konuyu Logo İstek bölümüne değil de vektörel bölümüne açarsanız daha iyi olur, yoksa birazdan o tuğlalar kafanıza düşer benden söylemesi kaskınızı takın.
Tok değilim hacı ya daha öğle yemeği yemedim Ben arkadaşın verdiği tuğlaları kullanarak bir çalışma yaptım ve aldığım cevap şu oldu; "Tuğlaları da eklersen çok güzel olur"
Tok değilim hacı ya daha öğle yemeği yemedim Ben arkadaşın verdiği tuğlaları kullanarak bir çalışma yaptım ve aldığım cevap şu oldu; "Tuğlaları da eklersen çok güzel olur"
Sorun da o ya müşteri değil patron bunu diyen Aslında anlatmak istediğim biraz daha gerçekçi görüntüsü olan bir vektörel tuğla. Yada bu çatılarda kullanılan tuğla da olabilir zaten çatı gibi birşey hazırlıyorum iyi de olur.
Olabilir aslında ama ücretli olması haliyle biraz itici duruyor ben zaten iki gündür iyice araştırıyorum birkaçtane güzel vektör buldum kullanıyorum şu an.