Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Vinil Germe Hakkında Yardım...

digitalpanic

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşar...

Bu işlerde pek yeniyim daha doğrusu kendi dükkanım için kendin pişir kendin ye felsefesini uyguluyorum.

Şimdi elimde 250cm'lik Kare bir vinil baskı var. Geçenlerde bir yerde tabela örneği gördüm... Kenarlarına alüminyum profil kasa yapmışlar vinil gerilmişti ve profilin derinliği vardı. içine led döşemişler ve mükemmel bir sonuç çıkmış ortaya fotografını koysam daha iyi anlayacaksınız ama fotografını çekmeyi unuttum...

Led ışıkları kenarlara döşeyeceğim böylelikle ledler yanarken kendileride gözükmeyecek... Nasıl yapacağım hakkında biraz fikir verirseniz çok mutlu olurum.

En önemlisi ise; alacağım malzemeleri bilmiyorum. İsimleri nedir? nasıl uygularım yardımcı olurmusunuz...

rehberreklam

🌱Yeni Üye🌱
herkes kendi işini yapsın arkadaşım. bir bilene danışma, ustaya beceri sorma. ver yapsın. zaman kaybedersin, bilmediğin için malzemeleri de pahalıya alırsın, çıkan şeyden verim alamazsın. led patlar uğraşırsın. her işin bi ustası var. Ben grafikerim mesela hadi bilgisayarda tamir edeyim, uygun parçaları nereden alırım, sorumu bu, o işin ustası, uzmanı farklı. Ee bilgisayar tamirciside kazansın üç kuruş ona veriyim işi diye düşünürüm ben olsam, sorduğun soru garip, sana cevap yok kusura bakma.;)

digitalpanic

🌱Yeni Üye🌱
herkes kendi işini yapsın arkadaşım. bir bilene danışma, ustaya beceri sorma. ver yapsın. zaman kaybedersin, bilmediğin için malzemeleri de pahalıya alırsın, çıkan şeyden verim alamazsın. led patlar uğraşırsın. her işin bi ustası var. Ben grafikerim mesela hadi bilgisayarda tamir edeyim, uygun parçaları nereden alırım, sorumu bu, o işin ustası, uzmanı farklı. Ee bilgisayar tamirciside kazansın üç kuruş ona veriyim işi diye düşünürüm ben olsam, sorduğun soru garip, sana cevap yok kusura bakma.;)

Arkadaşım genelleme yaparak konuşmuşsun lakin burası bir forum... Sen bu akılla devam edersen senden ne köy olur ne kasaba.

Benim elimden her iş gelir. Ledleri patlatmam Elektronik Mühendisiyim ben. :)