Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, yaptığım bir logo ve kurumsal kimlik çalışmasını sizlerle paylaşmak istedim. Logo'nun görselleri aşağıdadır, kurumsal kimliğin tamamını görmek için Behance sayfama bakabilirsiniz: Way Studio Branding Identy on Behance
Guzel olmus, ama ingilizce kullandigin cumleleri vs kontrol ettir bence kullanmadan once Mesela Behance linkinde Branding Identy yazmissin. Ya branding ya Identity/Corporate Identity seklinde kullanman daha dogru olur.
Ve Way. Be brand. Be brand yanlis bir cumle olmus. Be a brand seklinde kullansan daha dogru olur. Ama gorunus olarak, renk olarak vs guzel olmus. Eline saglik
Guzel olmus, ama ingilizce kullandigin cumleleri vs kontrol ettir bence kullanmadan once Mesela Behance linkinde Branding Identy yazmissin. Ya branding ya Identity/Corporate Identity seklinde kullanman daha dogru olur.
Ve Way. Be brand. Be brand yanlis bir cumle olmus. Be a brand seklinde kullansan daha dogru olur. Ama gorunus olarak, renk olarak vs guzel olmus. Eline saglik
Haklısınız hocam "Branding Identy" yazmışım bu sanırım mock-up ararken kalan bir alışkanlık istemeden olsa yazıyorum hep... Uyarınız için teşekkür ederim.
"Be brand." konusu da dediğiniz gibi, kullanım sorunu olup olmadığını araştırdım, yabancı bir forumda konuyu danıştım, bu şekilde kullanılabileceğini hatta bu isimde pek çok firmanın olduğunu söylediler. Ama yine de içimizde bir şüphe var hala... "Be a brand." söylemde kulağa "Be brand." kadar hoş gelmiyor.