Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

web sayfası için özgün ,basit ve anlaşılır bir flash animasyon tasarım talebi

olriss

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,

Bir müşterim şirketinin web sayfası için özgün ,basit ve anlaşılır bir flash animasyon istiyor.Satış partneri olduğu coroplast firmasının web sitesindeki animasyonu oldukça beğenmiş.Özellikle banttan oluşan yumruk animasyonu gibi simgesel anlatımlı bir çalışma istiyor.Müşterim ,otomobiller için lpg ekipmanlarının ticaretini yapmaktadır.

Umarım konuyu açıkça ifade edebilmişimdir.Bunun için fiyat teklifiniz ve süre ne olabilir?

Coroplast web site adresi

Teşekkürler,İyi çalışmalar.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

mrvd

🌱Yeni Üye🌱
size ulaşabileceğim bir mail adresi bırakabilirseniz kısa sürede dönüş yapabilirim.

deliler2

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba iletişim adresi vermemişsiniz verirseniz mail atabilirim eğer isterseniz ufuk_abay@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz detayları görüşürüz ileri düzey flash,photoshop,illustrator bilmekteyim istediğiniz kalitede işi kısa sürede ve uygun fiyata teslim edeceğimden emin olabilirsiniz

olriss

🌱Yeni Üye🌱
merhaba

e-mail adresi konusu acemiliğimdendir.kusura bakmayın.
olriss@gmail.com dan bana ulaşabilirsiniz.
tekrar teşekkür ederim.