krakerr
🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhaba, asp'de yapılmıs bir web sitesini farklı kaydederek bilgisayarıma indirdim. Asp express programını kullanarak, imajlarını renklerini değiştirerek tekrar düzenledim. Yaklasık 10 sayfadan oluşan bu çalışmada bir problemim var.
Sayfaların bir birine gerçiş linklerini www.......com/abcd.htm olarakmı yazmalıyım yoksa /abcd.htm olarakmı?
Ayrıca bilgisayarımdaki imajların linklerini C:document and settings/.../abcd.gif gibimi yazmalıyım yoksa sadece klasör ismini yazsam yeterli olurmu?
Böyle bir işe kalkışmayacaktım ama basit bi site için cok fahiş fiyatlar verdiler.
O yüzden 98 yılından kalma frontpage bilgilerimle bu işe kalkıştım.
Son problemim dosya uzantıları *.htm oldu, siteyi yüklerken her hangi bir problem olustururmu?
Lütfen bu konuda yardımcı olurmusunuz.
Sayfaların bir birine gerçiş linklerini www.......com/abcd.htm olarakmı yazmalıyım yoksa /abcd.htm olarakmı?
Ayrıca bilgisayarımdaki imajların linklerini C:document and settings/.../abcd.gif gibimi yazmalıyım yoksa sadece klasör ismini yazsam yeterli olurmu?
Böyle bir işe kalkışmayacaktım ama basit bi site için cok fahiş fiyatlar verdiler.
O yüzden 98 yılından kalma frontpage bilgilerimle bu işe kalkıştım.
Son problemim dosya uzantıları *.htm oldu, siteyi yüklerken her hangi bir problem olustururmu?
Lütfen bu konuda yardımcı olurmusunuz.