GRAFİMERVE
♾️Grafik Gurusu♾️
*Oturumunuz süresince bir hatamız olduysa affola.Şimdi bilgisayarınızı kapatabilirsiniz.Bill Gates 'İyi günler' diler.Nereye isterseniz oraya!
*Kah güldük kah eğlendik yeri geldi üzüldükağladıkkızdık...Ancak her güzel şey gibi bu oturumun da sonuna geldik...
Yeni bir oturumda görüşmek üzereMicrosoft'la kalın...
*Gidiyorsun ama ya dönemezsen?
Hadi hakkını helal etBill Gates'in duaları senin üzerine olsun...
*Windows kapatılıyor bu katliama sessiz kalmayın! Her gün dünyada onbinlerce windows kapatılıyor..Bunların yarısından çoğu orjinal bile değil...
Bırakın windows' lar açık kalsın...
*Bu akşam da bize ayrılan sürenin sonuna geldik...Yarın gene aynı saatte buluşmak ümidiyle esen kalın!...
*''Kapatıyorsun ha? Tamam kapat bakalım ama bir sonraki oturumda bazı şeyler bıraktıgın gibi olmayabilir...''
*Beni böyle istediğin gibi kullanıp sonra kapatamazsınasıl ben seni kapatıyorum.
*Bugünü de kazasız belasız atlattın.
*Verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz..
*''Şimdi kapanıyorum amakullanırken ettiğin küfürleri anlamadım sanma..Bir dahaki oturumda sorarım ben sana..''
*Müsadenle kaçıyorum sahip.
*Kah güldük kah eğlendik yeri geldi üzüldükağladıkkızdık...Ancak her güzel şey gibi bu oturumun da sonuna geldik...
Yeni bir oturumda görüşmek üzereMicrosoft'la kalın...
*Gidiyorsun ama ya dönemezsen?
Hadi hakkını helal etBill Gates'in duaları senin üzerine olsun...
*Windows kapatılıyor bu katliama sessiz kalmayın! Her gün dünyada onbinlerce windows kapatılıyor..Bunların yarısından çoğu orjinal bile değil...
Bırakın windows' lar açık kalsın...
*Bu akşam da bize ayrılan sürenin sonuna geldik...Yarın gene aynı saatte buluşmak ümidiyle esen kalın!...
*''Kapatıyorsun ha? Tamam kapat bakalım ama bir sonraki oturumda bazı şeyler bıraktıgın gibi olmayabilir...''
*Beni böyle istediğin gibi kullanıp sonra kapatamazsınasıl ben seni kapatıyorum.
*Bugünü de kazasız belasız atlattın.
*Verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz..
*''Şimdi kapanıyorum amakullanırken ettiğin küfürleri anlamadım sanma..Bir dahaki oturumda sorarım ben sana..''
*Müsadenle kaçıyorum sahip.