Neler yeni

X Grafik Tasarım Firması İçin Yapılan Çalışma

silvershadow

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.recepdurali.com
Kullanılan ''Lorem ipsum'' yazıları hazır firefox eklentisi olan eklenti ile hazırlanmıştır. Kullananlar bilir... Alt kısımdaki resimlerde öylesine eklenmiştir...

Besa BS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
menülerde kullandığın fontların boyutunu küçültürsen daha şık durur
ayrıca başlıkları altı çizgili biçimde yapma derim :) gri şeritleri de inceltirsen daha hoş görünecektir diye düşünüyorum

ellerine sağlık ;)

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
renk uyumu tam olmamış zeminde koyduğunuz jpg resmin boyutu büyük olması nedeniyle her bilgisayarda sizde olduğu gibi açılmıyacaktır ve zeminde kullandığınız tarz ile menü kısmı alakasız kalmış kolay gelsin...

silvershadow

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.recepdurali.com
renk uyumu tam olmamış zeminde koyduğunuz jpg resmin boyutu büyük olması nedeniyle her bilgisayarda sizde olduğu gibi açılmıyacaktır ve zeminde kullandığınız tarz ile menü kısmı alakasız kalmış kolay gelsin...

Zeminde kullanılan bi jpeg resim yoktur... Farklı açılma ihtimali sıfır... Bütün çözünürlüklerde 1024*768 altı hariç aynı görüdüğünüz gibi açılacaktır...

Evet menülerdeki renkle ana renk biraz garip durdu...

Buraya koyma sebebimiz fikir almak için...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Zeminde kullanılan yeşil renk biraz daha açık tonda olabilir. Ayrıca menüde kullanılan fontların puntosunu biraz daha küçültürseniz daha hoş görünecektir.

Bilgi için tıklayın yazısının altındaki zemin oval veya hiç olmamalı diye düşünüyorum..
Dış zeminde kullanılan renk ya siyah ya da beyaz olmalı ki temayı ortaya çıkarsın.

Genel olarak bakıldıgında; hoş bir çalışma olmuş, üzerinde çalışırsanız daha güzel şeyler çıkacaktır.

Emeğinize sağlık.

PaintBrush

🌱Yeni Üye🌱
bence fena olmamis birtek bence o logoda dropshadow kulanmasaydiniz daha ii olurdu bide mor cicek yaptiniz icin bence siyah ve pembe ve mor tonlarda olsaydi daha basarali olabilirdi ama yinede emegine saygi diyorum ve insallah bu yorumlari alip ve degerlendirirsin

slayt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Herkez cok iyi yorumluyor ancak emeği unutmamakta gerektiğini düşünüyorum. olmuş, yada olmamış gibi yorumları sunmak hiçbirimizin haddi değil gibi geliyor bana. iyi çalışmalar.

Rawkon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
olmuş, yada olmamış gibi yorumları sunmak hiçbirimizin haddi değil gibi geliyor bana.
yanlışsın.

forumun bu bölümüne gönderilen çalışmalar "olmuş mu olmamış mı" diye sormak, başklarının fikrini almak için gönderilir.

seabis

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tasarım-Grafik firmasına böyle daha canlı cancanlı bir tasarım olsa daha iyi olabilir bence. Bu biraz kurumsal bir firma yada sağlık sektörü firması tasarımı gibi geldi... Çalışma hoş, konsept uymamış. Saygılar.

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence alt kısmı komple kaldırmalısın...gövde olarak yaptığın kısım hoşuma gitti amaca yönelik bi site görünümü veriyor...başlıkların boyutunu ve çizgilerini gözden geçir bence...
bir de yukarıya koyduğun menu linklerini aşağıya niye tekrar koydun..