Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

XML Connection Logo Çalışması

ayyildiz76

🏅Acemi Tasarımcı🏅
noktalar2copyyp5.jpg

Çalıştığım şirket yeni bir internet sitesi açtı.XML teknolojisini kullanmaya başladılar.Yeni sitenin logosunu çizmek de bana düştü :)
Kare içindeki daireler ile şirketin hızlı büyümesini ifade etmeye çalıştım.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum:smile:

Benzer konular

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Logo güzel, yalnız noktalar daha küçük başlayıp daha büyük bitmeli çünkü bu haliyle boyutları aynı gibi görünüyor.

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
evet arkadaşaında dediği gibi dairelerin çapları birbirine yakın olmuş o farkı arttırmalısın birde en küçük daireyide en büyük daire gibi köşeye sıfırlarsan çok daha güzel olur çünkü logoda imaj çerçeveye ortalanmalıdır bu şekilde yaparsan

ayyildiz76

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dikkat ederseniz connection yazısı daha koyu.Yani tek renk sayılmaz :):p
Haklısınız dairelerin büyüklüğü neredeyse aynı olmuş sonradan farkettim bende. Son daireyi köşeye oturtmadım, çerçevenin biraz dışına taşırdım.Çokmu ince düşündüm bilmiyorum ama orda firmanın artık kendisini aştığını idafe etmeye çalıştım :)

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
Dikkat ederseniz connection yazısı daha koyu.Yani tek renk sayılmaz :):p
Haklısınız dairelerin büyüklüğü neredeyse aynı olmuş sonradan farkettim bende. Son daireyi köşeye oturtmadım, çerçevenin biraz dışına taşırdım.Çokmu ince düşündüm bilmiyorum ama orda firmanın artık kendisini aştığını idafe etmeye çalıştım :)

tamam düşünce kendini aşma olayı nalaşılıyo ama en küçük daireyide köşeye dayarsan daha hoş durur bi dene istersen

rgrgn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Logo güzel olmuş eline sağlık. Aynı rengin tonlarını kullanmak istemişsin sanırım. Baştaki şekil biraz zarı andırmış bencede arkadaşlara katılıyorum. Onun rengini biraz koyu yaparsan alttaki yazıdaki gibi daha iyi olabilir. İçindeki yuvarlakalrın sayısını 3 e indirip boyutlarıyla oynayıp birde öyle görebiliriz. Genel olarak sade ve başarılı bir çalışma olmuş.