Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende ilk Milsa diye okudum fakat sonra renk uyumuna bakınca dilsa olduğunu gördüm.Müşterinin aklına başka isimler gelebilir diye düşünüyorum.Biraz daha çalışmalısın derim.Emeğine sağlık.Kolay gelsin.
D ile İ arasındaki espas farkını düzeltmelisin bence, ayrıca dilsa ilk bakışta çok net farkedilmiyor. Önerim Siyah tonları gri ye çekmen olabilir bu daha net görünür hale getirebilir. Fikir iyi emeğine sağlık
İlk logoda ismi algılayamamıştım. Belki soldaki siyah adammı diyim açık gölge şeklinde falan olsa algılama kolaylığı sağlanabilir. İkinci logo ise daha anlaşılır ve iyi olmuş.
alternatif olarak buda fena değil ama illaki bumudur? yani D içinde dünya?..Öğrenci olmuş eğitim meşaleleri? olmak zorundamı? yada olduysa hangisi oldu? vs vs..
Bende ilk Milsa diye okudum fakat sonra renk uyumuna bakınca dilsa olduğunu gördüm.Müşterinin aklına başka isimler gelebilir diye düşünüyorum.Biraz daha çalışmalısın derim.Emeğine sağlık.Kolay gelsin.