Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yardım Edermisiniz çizimi yapamadım

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Arkadaşlar aşağıdaki resim de tavuğun arkasındaki güneş gibi olan çizgili fonu nasıl yapabilirim??

adsznd7.jpg

Birde aşağıdaki gibi arka fonda dönen şekli nasıl yapabilirim?Denedim ama yapamadım??

https://img526.imageshack.us/my.php?image=cola250x15004vc0.swf

Benzer konular

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com

h.salma

🌟Usta Tasarımcı🌟
Umarım işinize yarar

xxxqx1.jpg

Download Linki

eğer yerinde olsam ve hazır dosya kullanmadan kendim yapmak istesem, Freehand'de o çizgilerden birini çizerdim ve kaç çizgi olduğunu sayardım, sonra da 360'ı o sayıya böler çıkan sonucu rotate panelindeki satıra yazardım ve kaç çizgi varsa o kadar kopya yazıp enter'a basardım, sonra da pdf formatında exportlayıp istediğim programda kullanırdım.

Hatta daha kolayı var Freehand MX i aç Polygon Tool'u seç (Kısayolu G) ve Polygon tool'a çift tıkla ayar penceresindeki Number of sides satırına kaç uç istiyosan onu yaz, bi alttan star seçeneğine tıkla enter'a bas. Sonra yıldızını çiz, sonra subselect tool ile yıldızın içe bakan uçlarından birinden tut istediğin yerde bırak (shift ile taşı). Bu kadar, kolay gelsin...

Son düzenleme:

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Ali herkes senin çin çalışmış. =) Buyur buda benden *.eps olarak çizdim. İstediğin dpi da photoshop ta açabilirsin.

h.salma

🌟Usta Tasarımcı🌟
iftarı kaçırdım iyi mi :D

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Çok teşekkür ederim arkadaşlar .Cevap yazan herkese teşekkür ederim.:D:D:D

Son düzenleme:

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
ali şimdide al o şekilerden birini flasha at
sonta rotate/cw yap döndür bakalım

h.salma

🌟Usta Tasarımcı🌟
Photoshopta bunu çizmek için önce bacaklardan karşılıklı olan ikisini çiz (yani uzuuuunca bi baklava dilimi). Sonra Actions panelinden kayıt düğmesine tıkla ve Duplicate Layer yap, göz kararı 2-3 derece çevir dilimi, sonra Actions'un kaydını durdur. Sonra da arka arkaya Actions panelindeki Play düğmesine tıkla ;)

Daha ne diyeyim, her yolu denedik :D