Arkadaşlar cok acıl bı resmi siyah beyaz yapmam gerekiyor ben bulamadımda yardım edermısnız
A akrep_73 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 20 Haz 2009 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 30 Haz 2009 #1 Arkadaşlar cok acıl bı resmi siyah beyaz yapmam gerekiyor ben bulamadımda yardım edermısnız
neo_fb 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 9 May 2009 Mesajlar 84 Tepkime puanı 0 30 Haz 2009 #2 ctrl+shift+u siyah beyaz yapmak istedigin yerin layer ı secili iken bu kombinasyonu uygula
g.ecglr Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 28 Eki 2008 Mesajlar 5,633 Tepkime puanı 124 Yaş 37 30 Haz 2009 #3 image menüsünden mode ye tıklayın; grayscale yı seçerseniz siyah beyaz olur atacağınız resimler
neo_fb 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 9 May 2009 Mesajlar 84 Tepkime puanı 0 30 Haz 2009 #4 g.ecglr' Alıntı: image menüsünden mode ye tıklayın; grayscale yı seçerseniz siyah beyaz olur atacağınız resimler Genişletmek için tıkla ... bende ki photoshop turkce oldugu için menunun ingilizcesiyle ugrasamadım direk kısayolu yazım dedım...
g.ecglr' Alıntı: image menüsünden mode ye tıklayın; grayscale yı seçerseniz siyah beyaz olur atacağınız resimler Genişletmek için tıkla ... bende ki photoshop turkce oldugu için menunun ingilizcesiyle ugrasamadım direk kısayolu yazım dedım...
pheru 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 30 Haz 2009 Mesajlar 54 Tepkime puanı 1 Web sitesi www.pheru.com 1 Tem 2009 #5 image/Adjustment/Black&White bunu yaparsan siyah beyazın tonlarınıda ayarlayabilirsin. eğer otomatik cevirmeden memnun kalmazsan
image/Adjustment/Black&White bunu yaparsan siyah beyazın tonlarınıda ayarlayabilirsin. eğer otomatik cevirmeden memnun kalmazsan