Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Grafik Sözlük: İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...
Logo Sitesi: Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com
İstanbul Avrupa Yakası Hlaskargazi Cd si üzerinde faaliyet gösteren ajansımızda çalışmak isterseniz 0212 246 62 38 nolu telden irtibata geçiniz lütfen iyi günler ,,
Firma ismi: DOKUZ Çalışma şartları: Tam zamanlı/ Stajyer / Serbest (Freelancer) çalışan. Özellikleri: Grafik programlarında hakimiyet İşin mahiyeti: Dinlemek gerek İletişim bilgileriniz: tamer@dokuz.tv
Yardımcı Grafiker olarak iş arıyorum. Üsküdar'da ikamet ediyorum, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık mezunuyum. 3 ay Grafikerlik eğitimi aldım. 4 aylık grafikerlik deneyimim var, Photoshop, Freehand ve Corel programlarını kullanabiliyorum. Yardımcı grafikere ihtiyaç duyan iş verenlerden yanıt bekliyorum.