Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yasin Kuaför logo

measa

♾️Grafik Gurusu♾️
logo2igo.jpg

Yorumlarınızı bekliyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

tyurs

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Resim sanırım görünmüyor yada ben göremedim..

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Görsel düzeltilmiştir.. Bu arada uyarmakla beraber, hatta belki de hiç uyarmadan ihbar butonunu da kullanırsanız bizlere çok yardımcı olursunuz Sn. Grafishop... Zira burada bir hata yapıldığını sizin uyarınızla değil bir başka arkadaşın ihbar butonunu kullanmasıyla farkedebildim...

pardon :) genelde kullanıyorum dalgınlığıma denk gelmiş... İyi çalışmalar...

Logo diyemiyorum üzgünüm... Yorumda yapamayacağım... Hazır vektörler yerleştirilmiş bir çalışmaya logo denmez...
İyi çalışmalar...

canan aycan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Makası Y harfi olarak kullansanız nasıl olur?

çizgı2

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence super olmus elınıze saglık

immortale

🌟Usta Tasarımcı🌟
Basit vektörler, basit karakterler...
Uğraşılmamış üzerinde...

yine de emeğine sağlık diyeyim ben..

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
tarak ve makası logonun içerinde harflerde kullanabilirsin çok hazır bir logo olmuş daha güzel çalışma yapacagına inanıyorum :) emegine sağlık cnm basarılar :)

ramsoft

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok basit ve estetikten yoksun olmuş (bence)

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
İşin içinde sanatsal mantık çok zayıf, fontlar çok zayıf ve çiğ, bir grafikerin ESPAS'ı iyi bilmesi lazım, "Y" ile "a" arasında belirgin ve gereksiz bir boşluk var, dengeli ve simetrik tasarımlar yapmanızı öneririm.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Yaptığın logo çalışmasında.. vurgulanması gereken kısımlarla ilgili büyük sıkıntı var. yasin'in üstünde ne yazdığı logo bu büyüklükteyken bile okunmuyor. Bu logonun küçülüp basılma ihtimalini hiç düşünmemiş gibi görünüyorsun.. Erkek Kuaförü yazısı'da logonun küçülmesi durumunda hiç belli olmicak.. Yani.. bu logo küçülüp bir kartvizite basıldığın bi tarak bi makas ve yasin yazsının buranın bir erkek kuaförü olduğunu algılatmicaktır. Kuaför olduğunu algılatabilir ama burası erkek kuaförüsüyle vurgulanması gereken büyük bir özelliktir bu..

Kullandığın herşeyi, birbirlerinin değerlerini yok ettirmeyecek şekilde birbirlerine yakın boyutlarda kullanırsan biri ben burdayım der biri gözükmez durumu olmaz. Ve logo yerli yerinde gözükür. Emeğine sağlık.. İyi çalışmalar

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
emeğinize sağlık. logo çalışmanızı çok dağınık gördüm. bence makas ve tarak resmini kaldırın. yasin yazısını farklı bir karakter yapın. el yazısı türlerinden.çalışmalarınızda başarılar dilerim:rofl::tongueout: