Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Görsel düzeltilmiştir.. Bu arada uyarmakla beraber, hatta belki de hiç uyarmadan ihbar butonunu da kullanırsanız bizlere çok yardımcı olursunuz Sn. Grafishop... Zira burada bir hata yapıldığını sizin uyarınızla değil bir başka arkadaşın ihbar butonunu kullanmasıyla farkedebildim...
Görsel düzeltilmiştir.. Bu arada uyarmakla beraber, hatta belki de hiç uyarmadan ihbar butonunu da kullanırsanız bizlere çok yardımcı olursunuz Sn. Grafishop... Zira burada bir hata yapıldığını sizin uyarınızla değil bir başka arkadaşın ihbar butonunu kullanmasıyla farkedebildim...
tarak ve makası logonun içerinde harflerde kullanabilirsin çok hazır bir logo olmuş daha güzel çalışma yapacagına inanıyorum emegine sağlık cnm basarılar
İşin içinde sanatsal mantık çok zayıf, fontlar çok zayıf ve çiğ, bir grafikerin ESPAS'ı iyi bilmesi lazım, "Y" ile "a" arasında belirgin ve gereksiz bir boşluk var, dengeli ve simetrik tasarımlar yapmanızı öneririm.
Yaptığın logo çalışmasında.. vurgulanması gereken kısımlarla ilgili büyük sıkıntı var. yasin'in üstünde ne yazdığı logo bu büyüklükteyken bile okunmuyor. Bu logonun küçülüp basılma ihtimalini hiç düşünmemiş gibi görünüyorsun.. Erkek Kuaförü yazısı'da logonun küçülmesi durumunda hiç belli olmicak.. Yani.. bu logo küçülüp bir kartvizite basıldığın bi tarak bi makas ve yasin yazsının buranın bir erkek kuaförü olduğunu algılatmicaktır. Kuaför olduğunu algılatabilir ama burası erkek kuaförüsüyle vurgulanması gereken büyük bir özelliktir bu..
Kullandığın herşeyi, birbirlerinin değerlerini yok ettirmeyecek şekilde birbirlerine yakın boyutlarda kullanırsan biri ben burdayım der biri gözükmez durumu olmaz. Ve logo yerli yerinde gözükür. Emeğine sağlık.. İyi çalışmalar
emeğinize sağlık. logo çalışmanızı çok dağınık gördüm. bence makas ve tarak resmini kaldırın. yasin yazısını farklı bir karakter yapın. el yazısı türlerinden.çalışmalarınızda başarılar dilerim:rofl::tongueout: