Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yasincelenk logo

yasincelenk

🌱Yeni Üye🌱
kendi adıma yaptığım logo çalışması yorumlarınız için teşekkürler
yasincelenklogoiu1.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Ben sizin yerinize yükleyeceğim ama çok küçük boyutta yüklemişsiniz.
Daha büyük boyutta paylaşmanızda fayda var.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Öncelikle şevkinizi kırmak istemem ama biraz daha araştırma yapmanızı öneririm.
Çünkü fonta stil vermişsiniz...O kenardaki çizgiler iç içe girmiş ve hoş durmuyor ve stilin arasından geçen turuncu çizgiye anlam veremedim...Renklerde çok karışık...."CELENK" deki "k" harfinin kullanılma fikri güzel yanınada CMYK renklerinin konulması; fakat "k" harfinin siyah olması nedeniyle sırada şöyle bir durum oluşmuş..."K"CMY...daha sade birşeyler denemelisiniz...Forumda araştırma yapmanızı öneririm...Emeğinize sağlık.

Saygılar.

Kolay gelsin.

Layer_17

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yasin kalın celenk ince ve birbirine bitişik,renklerde çok karıştırmış logoyu çizgilerde karıştırmış yeni bi çalışma yapsan çok güzel olur bence,üzüyosam özür dilerim ama yenisini yapman bence senin için daha faydalı olur

onerim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba Yasin,
Uygulamadınızda karışıklıklar mevcut ama düşünce olduğu kesin. Benim tavsiyem forumu ve internette bulunan logo sitelerinde biraz vakit geçirmen.
Kendi logonda da celenk için kullandığın fontun bold'unu kullanarak yasin yazman ve yasin yazısını %70 - %60 siyah denemen.Sondaki "k" harfinin çubuğunu da yukarı uzatarak cmyk şeklini yukarıda yapbilirsin.Umarım yardımcı olmuşumdur.
emeğine sağlık

yasincelenk

🌱Yeni Üye🌱

Öncelikle şevkinizi kırmak istemem ama biraz daha araştırma yapmanızı öneririm.
Çünkü fonta stil vermişsiniz...O kenardaki çizgiler iç içe girmiş ve hoş durmuyor ve stilin arasından geçen turuncu çizgiye anlam veremedim...Renklerde çok karışık...."CELENK" deki "k" harfinin kullanılma fikri güzel yanınada CMYK renklerinin konulması; fakat "k" harfinin siyah olması nedeniyle sırada şöyle bir durum oluşmuş..."K"CMY...daha sade birşeyler denemelisiniz...Forumda araştırma yapmanızı öneririm...Emeğinize sağlık.

Saygılar.

Kolay gelsin.

Yorumun için teşekkür ederim. Başlığımda da dediğim gibi kendim için yaptığım bi logo başka biri değil müşteri değil dilediğim gibi içimden nası geliyosa özgür bi logo oldu sizin tanımladığınız gibi belli kriterlere uymuyor oymasını istemedim çünkü, CMYK standardı bu evet ama bende bu sıtandardı kullansaydım benim logom olmazdı bana özel olmazdı benim olamzdı yani yazının ortasındaki geçişe gelince bence çok güzel hatta mükemmel dediğim gibi ÖZGÜR ve bana özel bi logo ve her yerde de kullanacağım (sence şevkim kırılmış mı?)