Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yazıyı Resmin Etrafından Dolandırma

hayalbulut

🌱Yeni Üye🌱
herkese selam

acil olarak sayfa tasarımında kullanmak üzere "bütün bir metni sayfada yer alan resimlerin etrafından dolandırarak sayfaya yerleştirme" efektini bulmam gerekiyor.. yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerrrr**

Benzer konular

road_runner

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
resimlerin etrafını dolanacak şekilde pen tool kullanarak path (yol) ciz.Sonrada cizdiğin bu yolun en başında text aracını tıklayarak yazını yazabilirisin.Kolay gelsin

hayalbulut

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler ama bu yöntemi biliyorum direkt bunun için başka bir hızlı kısayol arıyordum bende :)

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
Resimlerin etrafını çizmeden yapabileceğin bir yol yok ne yazık ki.
Ama eğer resim önceden dekupe edilmişse Photoshopla direkt olarak çizgi olarak almanın bir yolu var işine yararsa anlatırım.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Resmin etrafına rectangle (kare , yuvarlak..)ile bir alan açın. Type an a path tool (T) ile yazınızı yazın.

ceronimo

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.buropen.net
her 2 yolda yer yer lazım olacaktır.Laki resim üzerinde belirli noktalarda yazı olsun istiyosan,pen'le yapmanı tavsiye ederim.Ama logo gibi çalışmalar olacaksa 2.yol daha ideal sanırım

Yavuz Mamaç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
dizgi yapıyorsan illustrator yerine indesign'i tercih etmeni tavsiye ederim. orda "wrap" yani metni objelerin etrafında dolandırma seçenekleri kullanışlı...

karakas_1978

🏅Acemi Tasarımcı🏅
benim anladığım kadarıyla bir yazı metnin var onuda resim etrafında dolandırmak isitiyorsun.illüstratörde resmi bir bir şekle clipping mask yaptın.o resmi yazının üstüne alacaksın Bring to fort edeceksin sonra o resmi seçip object text wrap menüsünden make komutunu vereceksin kolay gelsin bu arada sorunun cvp budur. birde iş arıyorum matbaa deneyimim yok matbaa piyasasında iş arıyorum desinatörlük yaptım illüstratör programını iyi bilirim ilgelenenler için mail adresim***** ulşabilirsiniz

Moderatör tarafında düzenlendi: