Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sonradan karikatürize oldu çizgim... daha çok karakalem çizim yapıyordum... yağlı boya tablolarım da vardır... ama bir kere bozdum çizgimi şimdi düzeltme çabasındayım...
çizimlerimi elle yapıyorum :rofl: rapido ya da bildiğimiz dolmakalemle çiziyorum, kurşunkalem çizimler de var tabi... sonra tarayıcı aracılığı ile bilgisayara aktarıyorum... ben eski, klasik çizerlerdenim... henüz çizimlerim için bilgisayar ve programlarını kullanmıyorum... çizdiğim iki resme sadece yazıları bilgisayarla ekledim... düşünce için teşekkür ederim...
2. ayrı bi güsel olmuş yha ama diğerleride süper özllikle 1. yeni çalışmalarını merak ediyodum iyi olmuş yhabnde insan figürlerine geçtm bu sene ama pek ii değilim:S:/
2. ayrı bi güsel olmuş yha ama diğerleride süper özllikle 1. yeni çalışmalarını merak ediyodum iyi olmuş yhabnde insan figürlerine geçtm bu sene ama pek ii değilim:S:/